DR7A7652.JPG

Pointdeler mod Lemvig-Thyborøn

For fjerde gang i træk og for syvende gang i denne sæson hentede Mors-Thy Håndbold et uafgjort resultat, da Kasper Lindgren udlignede til 27-27 i kampens absolut sidste sekunder. Det var efter en kamp, som gæsterne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold sad på fra første minut.

Forsvaret stod ikke skarpt, og i angrebet spillede vi os til store chancer, som desværre ikke blev udnyttet. Efter godt et kvarters spil og stillingen 4-10 gik Mors-Thy Håndbold i 7-mod-6, og sammen med et justeret forsvar gav det 11 minutter uden Lemvig-scoringer og reducering af gæsternes føring til 8-10. Lemvig afsluttede halvlegen bedst og gik til pausen med en føring på 11-16.

Det var også gæsterne, der startede bedst efter pausen. Det så svært ud med 13-20 efter 35 minutter. Mors-Thy Håndbold producerede stadig masser af chancer, men havde svært ved at passere Emil Tellerup i Lemvig-Thyborøns mål. I den anden ende fik forsvaret og Svend Rughave i målet bedre fat.

Som i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg i fredags indledte Mors-Thy Håndbold måljagten. Langsomt, men sikkert halede de blå ind på gæsternes føring. 16-22 efter 40 spilleminutter og 19-22 efter 45. Nicolaj Spanggaard gjorde det til 20-22, Magnus Norlyk til 21-23 og 22-24, inden Lasse Pedersen kunne udligne for første gang i kampen til 26-26 med 47 sekunder tilbage. Lemvig-Thyborøn Håndbold tog timeout og bragte sig foran 26-27 med fem sekunder igen. Og efter en Mors-Thy-timeout, kunne Kasper Lindgren score kampens udlignende mål på en flot assist af Mads Svane.

Svend Rughave sluttede kampen på voldsomme 53 i redningsprocent, og Magnus Norlyk blev kåret til Dagens Energibombe i samarbejde med Thy-Mors Energi og Restaurant Bryggen anno 2019.

Et point mere til den samlede stilling, hvor vi holder fast i fjerdepladsen i Herreligaen. Tusind tak til 1.592 tilskuere, som overværede kampen, og som igen viste hvorfor Bette Balkan er et grumt sted at spille - den 8. mand trådte i den grad i karakter, da vi havde brug for det.

Herreligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 27-27 (11-16)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Lemvig-Thyborøn Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-3, 1-5, 3-9, 8-10, 10-15, 11-18, 13-20, 16-21, 20-22, 21-24, 24-25

Tilskuertal: 1.592