Victor og Svane.JPG (2)
DCW_1384-1.jpg

Pointdeling i Skanderborg

Det endte 25-25 efter et stort drama i Fælledhallen i Skanderborg. Værterne var foran indtil det 47. minut, hvor Marcus Dahlin udlignede til 20-20, og efterfølgende var afstanden mellem de to hold ikke mere end et mål, og da Stefan Nielsen scorede til Mors-Thy Håndbolds første føring 24-25, var der spillet næsten 58 minutter. Skanderborg fik udlignet og til sidst havde begge hold muligheden for at afgøre det - men en skridtkendelse på Nickolei Jensen og et forkølet frikast fra Kasper Irming kunne ikke ændre på det uafgjorte resultat.

På lægterne vandt Mors-Thy Håndbold til gengæld kampen med hestelængder! Bette Balkan var ganske enkelt fantastiske på en dag, hvor der i den grad var brug for dem. Tusind, tusind tak til alle jer, der tog turen til Skanderborg, som for en dag var blevet vores hjemmebane.

Nicolai Sommer:
- Vi er meget tilfredse med det ene point, som kampen udvikler sig. I første halvleg kommer vi frem til nogle fine chancer, men brænder alt for meget på Kristoffer Laursen, som står godt i Skanderborg-målet. Samtidig får vi ikke helt godt fat i forsvaret de første 15 minutter, hvor Skanderborg nærmest scorer efter behag. I anden halvleg får vi spillet bolden godt rundt og samtidig begynder vi at score. Jeg synes, at vi kommer godt igen efter at have været bagud med 5, og det point kan vise sig at være guld værd.

Og så må jeg bare tage hatten af for Bette Balkan og alle de medrejsende fans i dag! Det var helt fantastisk og føltes som at spille på hjemmebane. Det var i høj grad også deres fortjeneste, at vi hev det ene point med til Mors og Thy.

 Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Jamen, det var jo en sjov kamp, som indeholdt lidt af det hele. Vores halvlege var som dag og nat, synes jeg - i første halvleg spiller vi egentligt ok, men mangler måske lidt tempo, og så brænder vi voldsomt meget på Laursen i målet. I anden halvleg spiller vi til gengæld med tempo, vi finder det korrekte spændingsniveau, og vi scorer på vores chancer - og så var det da helt fint, at Skanderborg skiftede målmand.

Helt generelt ramte vi ikke niveau i dag, måske var det pga. kampens betydning. Og så er det sgu flot at rejse sig efter en halvdårlig første halvleg og bagud med 4-5 stykker - dét er god moral! Det har vi før vist, at selv om tingene ikke helt fungerer for os, så kommer vi igen. Og det her var et meget vigtigt point for os i forhold til nedrykningsspillet.

Jeg synes, at Mads Andersen gør det godt i kampen, hvor han kommer ind i forsvaret og får lukket godt ned - han er så dejlig uimponeret, når han går på banen, og det er fedt at se på. Og så må jeg rose kollektivet og holdets moral for comebacket i dag.

Og KÆMPE-TAK til alle Mors-Thy-fans’ene på lægterne, det var jo helt vildt!! Er du sindssyg for en opbakning, der var godt nok klem på! Det var fedt, at så mange kom og bakkede os op.

888ligaen, 19. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Målscorere:
Marcus Dahlin 7
Nickolei Jensen 4
Nicolai Sommer 4 (2)
Henrik Tilsted 3
Christoffer Cichosz 3
Stefan Nielsen 2 (1)
Mads K. Andersen 1
Lasse Pedersen 1

Stillinger undervejs: 4-3, 12-7, 14-10, 17-14, 20-20, 24-25

Tilskuertal: 1.326

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag d. 22. februar kl. 20.03 i Jyske Bank Mors Arena
Billetter kan købes her:
http://shop.morsthy.dk/

Næste hjemmekamp:
HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 28. februar kl. 19.00 i Den Runde Hal i MCH