DR7A8056.JPG

Pointdeling mod GOG efter drama i Thy

En scoring fra GOG i kampens absolut sidste sekund forhindrede Mors-Thy Håndbold i at tage begge point i dagens kamp mod de forsvarende danske mestre. I stedet blev det til en pointdeler efter en underholdende og til tider dramatisk kamp i Thyhallerne søndag eftermiddag.

Gustav Sunesen var med fra kampens start, og efter en udvisning i GOG’s første angreb han satte sin første ligascoring ind til 2-4. De sydfynske gæster sad på de første 10 minutter af kampen, og Mors-Thy Håndbold kæmpede med det både forsvars- og angrebsmæssigt, ligesom der sneg sig hele tre missere fra straffepletten ind. Gode redninger fra Svend Rughave og Mads Svane i hopla holdt dog de blå inde i kampen, og Magnus Norlyk udlignede til 14-14, og kampen var helt lige ved pausen 16-16 efter hjemmeholdets første føring i kampen ved 16-15.

Mors-Thy Håndbold fortsatte de gode takter i anden halvleg, hvor Mads Svane buldrede derudad og var sikkerheden selv på straffekast. Samtidig tog Marcus Midtgaard hævn for en knapt så god første halvleg og scorede hele syv gange de sidste 30 minutter.

GOG voldte stadig hjemmeholdet problemer i defensiven, hvor særligt Aaron Mensing svarede for let og for hurtigt på Mors-Thy-scoringerne. Det lykkede alligevel Mors-Thy Håndbold at bringe sig foran 28-25 med 17 minutter af opgøret. Føringen skrumpede, og GOG udlignede til 30-30 efter 52 minutters spil. Det blev også til GOG-føringer 31-32 og 32-33, inden Malthe Bull udlignede til 33-33. Rasmus Henriksen hev en redning frem på Morten Olsens efterfølgende forsøg, Mads Svane udnyttede sit straffekast nr. 5 og 6 i kampen iskoldt, og desværre for Mors-Thy Håndbold og 1.494 tilskuere i Thyhallerne, satte Aaron Mensing sit mål nr. 11 ind bag Rasmus Henriksen til slutresultatet 35-35.

Herreligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG 35-35 (16-16)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, GOG 5
Rødt kort: Henrik Jakobsen, GOG (3 x 2 minutter)

Stillinger undervejs: 1-3, 3-7, 6-9, 9-11, 13-14, 16-15, 19-18, 23-22, 25-25, 28-25, 29-27, 30-30, 31-32

Tilskuertal: 1.494

Herreligaen, 15. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold