Victor og Svane.JPG (2)
santander forlænger med pokalturneringen.jpg

Pokalfesten fortsætter – 10.000 skal til håndbold næste år

Det har længe været det perfekte match. Santander Consumer Bank og den traditionsrige danske pokalturnering i håndbold. Så perfekt at aftalen nu er forlænget med yderligere et år, og målsætningen er klar: Jyske Bank Boxen skal fyldes til næste år.  

Forlængelsen glæder Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen: 

-Vi har været meget glade for det parløb, vi har haft med Santander Consumer Bank siden 2015. År efter år har vi bygget på konceptet helt fra de indledende kampe i Santander Cup og frem til kulminationen Santander Final4. Vores ambition med forlængelsen er at fastholde Santander Final4 som Danmarks største og bedste indendørs event, hvor der er plads til fans, familier, fest og naturligvis det sportslige klimaks. Vi går benhårdt efter at fylde Jyske Bank Boxen op d. 26. og 27. marts 2022 samt at fortsætte den enormt flotte udvikling, der også har været på kvindernes Santander Final4. 

Også direktør i Santander Consumer Bank, Bo Jakobsen, glæder sig til fortsættelsen.

-Vi ser tilbage på de seneste 6 år med en stor portion stolthed, og vi er meget tilfredse med, at vi nu forlænger kontrakten. Vi synes, at håndbolden som platform ”kan noget”, og sporten er et rigtig godt match i forhold til vores kunder og partnere. Den vindermentalitet, der gennemsyrer håndbolden, går også rigtig fint hånd i hånd med vores ambitioner om altid at være blandt de bedste på markedet. Vi har hele vejen igennem haft et ønske om at være med til at udvikle sporten, og det synes vi i al beskedhed er lykkedes rigtig godt. Vi glæder os til fortsættelsen, afslutter Bo Jakobsen, der samtidig sender en stor hilsen til klubberne, fans og ikke mindst de mange frivillige rundt omkring i klubberne for det store arbejde, der er med til at gøre det endnu mere spændende at være hovedsponsor for Santander Cup.