Victor og Svane.JPG (2)
Jonas-Degnbol_1.png

Pokalkamp i Haderslev

Tirsdag aften kl. 19.00 drager vi til Haderslev Idrætscenter, hvor vi tager hul på dette års udgave af Santander Cup. Værterne er Team Haderslev fra 3. division, pulje 4, hvor de pt. indtager en 3. plads med 27 point for 18 kampe. Det er to formstærke mandskaber, der tørner sammen i morgen, for ligesom Mors-Thy Håndbold har Team Haderslev heller ikke sat point til efter jul.

- Det er en kamp, som vi skal tage seriøst - både fordi vi naturligvis gerne skal videre i turneringen, men også fordi det er vigtigt at holde kog i vores gode stime. Team Haderslev har alt at vinde og kan spille fuldstændigt frit, så vi skal være klar fra start og være 100 % koncentrerede. Kampen ligger godt lige nu, hvor vi har næsten 14 dages pause fra 888ligaen, så vi kan få noget fart i benene inden kampen i Aalborg på lørdag, siger assistenttræner Jonas Degnbol.


Santander Cup, 5. runde: Team Haderslev (3. div.) - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 7. marts kl. 19.00 i Haderslev Fritidscenter
Entré kr. 50,-

Kampen er 5. runde i Santander Cup (Landspokalturneringen). Turneringen kører i JHF-regi til og med 6. runde, hvorefter DHF forestår afviklingen af den resterende del.