Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted (5).jpg

Pokalkamp mod Stoholm IF

Tirsdag aften kan Mors-Thy Håndbold tage et skridt videre i pokalturneringen, Santander Cup. Modstanderen er Stoholm IF fra 1. division, i hvert fald lidt endnu. Sæsonen her har været en enlig svale for Fjandboerne, idet de fejrede oprykningsfest sidste forår - og altså må tage det tunge skridt tilbage i 2. division efter denne sæson. Vejen til 6. runde i Santander Cup har Stoholm IF nået ved at slå Mejdal-Halgård fra 3. division med cifrene 32-22.

Henrik Tilsted og holdkammeraterne er fuldt ud klar over, at det ikke er en ”walk in the park”, der venter i Stoholm Fritidscenter:

- Det er jo vind eller forsvind! Pokalkampe er altid en svær størrelse, og man skal huske at have respekt for modstanderne og deres kvaliteter. Vi er helt på det rene med, at Stoholm er stærke på hjemmebane, hvor de har lavet gode resultater gennem sæsonen og bl.a. slået 1. divisions oprykkere fra TMS Ringsted og været lige ved og næsten mod nr. 2. fra Randers HH.

Stoholm er en blanding af et par rutinerede fyre og nogle gode unge drenge. De kæmper godt og kommer med masser af fysik som vi skal modstå - og vi må for alt i verden ikke undervurdere dem, så kan det blive svært for os, derfor forbereder vi os nøjagtigt, som vi plejer til kampe.

Vi skal lykkes med vores defensiv, som er grundstenen for vores kontrafase. Den kan blive vigtig for os, så vi ikke skal bruge for mange kræfter på at spille mod deres etablerede forsvar, hvor der bliver delt ”madder” ud. Vi skal spille med omtanke og tålmodighed og vise, at det er os der er ligahold.

Og nu da er kampen ikke så langt hjemmefra, håber vi naturligvis, at nogle af vores fans har lyst til at køre til Stoholm Fritidscenter og lave lidt larm og heppe på os.

Santander Cup, 6. runde: Stoholm IF (1. div.) - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 10. april 2018 kl. 19.30 i Stoholm Fritidscenter
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen