Victor og Svane.JPG (2)
Kasper-Larsen_1.jpg

Pokalmestre rammer Jyske Bank Mors Arena

Jyske Bank Mors Arena danner rammen om opgøret mellem Mors-Thy Håndbold og pokalmestrene fra Skjern Håndbold, og på trods af at kampen sendes på Tv2 Sport er arenaen allerede nu meget tæt på udsolgt. Skjern Håndbold kæmper for at avancere i 888ligaen, hvor både 2. og 3. pladsen absolut er indenfor rækkevidde, mens Aalborg Håndbold har sat sig tungt på førerpositionen efter vores nederlag deroppe i lørdags. For Mors-Thy Håndbold gælder det om at komme videre ovenpå det ærgerlige nederlag og holde fast i det gode spil og den positive stemning som præger truppen.

Kasper Larsen ser frem til igen at spille foran en propfyldt arena:
- Bette Balkan har virkelig været et fedt bekendtskab for mig med kampen og sejren over BSV som et foreløbigt højdepunkt. Jeg håber, at de larmer ad helvede til - det plejer de at være gode til, og det giver os medvind på banen, hvilket vi får brug for mod Skjern.

Skjern er et dygtigt hold, som altid spiller med i toppen af turneringen. De har mange gode og rutinerede spillere hele vejen rundt, og de spiller stabilt og sikkert angrebsspil og har en god defensiv, som kun er blevet bedre med tilgangen af Tibor Ivanesevic i målet, forklarer den lange keeper og fortsætter:

- Vores stime som ubesejrede kunne næsten ikke blive ved, og når den skulle stoppe, var det vel okay at det var til ligaens førerhold på udebane. Og selv om vi var skuffede efter kampen, så har nederlaget ikke rykket ved vores moral og tro på os selv, så vi kommer med samme energi og vi tror på, at vi kan lykkes igen.

Nu er der kun én vej, og vi går 100 % efter deltagelse i slutspillet, så vi skal fortsætte de gode takter fra de sidste mange kampe - og på hjemmebane foran en udsolgt hal, så kan alt ske!

Kasper Larsens personlige sponsor XL Byg Tømmergaarden er dagens kampsponsor, og vi har besøg af de gode folk fra Skaldyrsfestivallen, som deler smagsprøver på muslinger ud i foyeren. I pausen har to heldige tilskuere igen mulighed for at vinde kr. 2.500,- i Fredsø Vognmandsforretnings konkurrence, og husk også at Henrik Tilsted kaster SunCharter-kasketten ud blandt publikum i forbindelse med indløbet.

KOM SÅ BLÅ!

888ligaen, 23. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 15. marts kl. 20.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/ - Bemærk! Der er få ledige pladser

Kampen vises på Tv2 Sport med optakt fra kl. 20.20. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Skjern Håndbold: http://www.skjernhaandbold.dk/nyheder/nyhed/formstærke+skjern+jagter+femte+sejr+på+stribe/?s=44&n=10909