Victor og Svane.JPG (2)
FOTO- Kasper Glintborg_0-136.jpg

Pokaltriumfen

Der er gået en uge, siden anfører Emil Bergholt løftede pokalen foran sit hold og foran 5.000 tilskuere i Boxen. Et historisk øjeblik i Mors-Thy Håndbold efter en pokal-weekend som alle med blåt hjerte aldrig vil glemme.

Det øjeblik var kulminationen på en sæson, som er gået op og ned, og hvor målsætningen om en plads i slutspillet ikke blev indfriet. En sæson med uheldige skader. En sæson, der har været præget af Corona-restriktioner, som har medført tomme tribuner eller ganske få fans på lægterne. Men også en sæson, hvor HOLDET aldrig har været bedre sammentømret, og hvor fællesskab og sammenhold har været nøgleord hele vejen igennem.

Det var også kulminationen på mange års målrettet talentarbejde i Mors-Thy Håndbold, i moderklubberne Thisted IK og HF Mors og på Håndbold Akademi Mors. Med en stor del lokalt fødte og opvoksede spillere på holdet og et endnu større antal spillere, som har været igennem talent-møllen gennem årene.

Og så var det en manifestation af den fantastiske fankultur på Mors og i Thy, som kun har vokset sig større og stærkere siden den spæde start med HF Mors Support tilbage i start 00’erne. Over etableringen af Bette Balkan i forbindelse med de glade slutspils-dage i 2013 og til sidste weekend og det smukkeste blå hjørne, hvor over 1.400 dedikerede Mors-Thy Håndbold-fans havde iklædt sig trøjer, tørklæder, hatte, konfetti og creperuller i deres yndlingsholds farver, og med det taktfaste ”Mors-Thy, Mors-Thy, Mors-Thy” gjaldende udover Boxen. En FANtastisk oplevelse.

Mors-Thy Håndbold - Vinder af Santander Cup 2020.

Tak til alle vores sponsorer, medlemmer af Erhvervsklubben for Mors-Thy Håndbold, til alle vores frivillige og til verdens bedste fanklub, Bette Balkan. I har hver og en bidraget til, at det her kunne lade sig gøre. Tak.

Santander Cup - Santander.dk (santanderconsumer.dk)