Victor og Svane.JPG (2)
Christoffer-Cichosz_Rõd_1.png

Præsentation af truppen 16/17

Fredag eftermiddag blev den samlede spillertrup med trænere, holdledere og fysser præsenteret. Det skete til Åbent Hus-arrangementet i forbindelse med Morsø Kommunes nye ungdomsskole- og foreningshus, Multihuset, som ligger i forbindelse med hal 2 i Jyske Bank Mors Arena.

I den nye trup finder vi hele ni nye spillere: Kasper Larsen, Mike Felder, Jens Christian Kjær Brauner, Mathias Stisen, Marcus Dahlin, Mads K. Andersen, Lasse Justesen, János Stranigg og Nickolei Jensen og sammen med de ti ”gamle” gik de på scenen bag den tidligere Dueholm Børnehave til præsentation foran et par hundrede mennesker i dag.

Som en lille overraskelse præsenterede anfører Christoffer Cichosz holdets nye udebanetrøje. De seneste år har Mors-Thy Håndbold spillet i hvide trøjer på udebane, og det er der lavet om på til den kommende sæson, hvor farven er Virtual Pink fra Hummels nye tøjserie Sirius.

Farven er valgt af Henrik Tilsted og Marcus Mørk, som nåede med på indkøb hos Hummel tilbage i februar, inden han rykkede teltpælene til Frankrig. De to har valgt denne sæsons tøjkollektion - alt fra spilletøj over opvarmningstøj, træningstøj til fremmødetøj:

- Vi syntes, at der skulle ske noget nyt. Vi trængte til at prøve noget nyt, for vi har spillet i hvide trøjer de sidste mange år. Og så kræver det jo sin mand at gå i lyserød, lyder det med et grin fra Tilsted, som fortsætter: - Vi har holdt det hemmeligt og joket lidt med, at vi skulle spille i lyserød, og de andre drenge i truppen, har ikke troet på det - så det var lidt en overraskelse og måske også et chok for nogen, da de fandt ud af, at vi rent faktisk skal spille i lyserød.

I lighed med Tilsted synes anfører Cichosz også, at det er fint at prøve noget nyt:

- Jeg synes, at det er meget fint - det er i hvert fald anderledes, og vi er da sikre på, at vi bliver set, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds anfører.

Mors-Thy Håndbolds nye spillertrøje kan købes hos Intersport Nykøbing Mors.