Victor og Svane.JPG (2)
Heino Holm Knudsen.jpg

Puljefinale i Ribe-Esbjerg

Sæsonens allersidste kamp i liga-regi for Mors-Thy Håndbolds vedkommende spilles lørdag eftermiddag i Ribe Fritidscenter, hvor Ribe-Esbjerg HH med Jan Paulsen i spidsen tager imod. Kampen er en puljefinale, og vinderen løber afsted med 75.000 gode danske kroner. Ender kampen uafgjort, ender Ribe-Esbjerg HH som vinder, da de var højest placeret i grundspillet. På samme tidspunkt spiller Lemvig-Thyborøn og KIF Kolding om, hvem der sikrer sig overlevelse, og hvem der skal ud i de altafgørende kampe mod TM Tønder om den sidste plads i Herre Håndbold Ligaen 2019/20.

- Det er da fedt, at vi har spillet os til en situation, hvor vi kan blive puljevinder og rent faktisk kan slutte sæsonen godt af. Når det så er sagt, så er det en utrolig svær kamp. Ribe-Esbjerg HH er godt mandskab, og har de samme gulerod som os før kampen: At blive puljevinder, siger assistenttræner Heino Holm Knudsen og fortsætter:

- Ribe-Esbjerg HH har også kæmpet med en del ting sæsonen igennem, og deres ambitioner har helt sikkert rakt til mere end en 9. plads. Det er et klassemandskab, vi skal møde, og det kræver at vi har alle mand fit for fight og klar til at kæmpe det bedste, vi har lært. For nogle spilleres vedkommende er denne den sidste ligakamp i Mors-Thy-regi, så jeg er sikker på, at alle gerne vil gøre tingene ordentligt færdige og få sluttet godt af sammen. Vi spiller altid gode kampe mod Ribe-Esbjerg, så der venter helt sikker et spændende opgør


Herre Håndbold Ligaen, Kvalifikationsspil, 5. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 
Lørdag d. 4. maj 2019 kl. 15.00 i Ribe Fritidscenter
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.rehh.dk/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth