Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Henriksen (3).JPG

Rasmus H. inden REHH: - Vi skal ha' gang i hallen!

Der venter Mors-Thy Håndbold to svære kampe i denne uge. Vi møder hhv. Ribe-Esbjerg HH i morgen aften og lørdag eftermiddag er det Bjerringbro-Silkeborg, der gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. I onsdagens kamp mod Ribe-Esbjerg HH har Mors-Thy Håndbold revanche til gode. Den omvendte kamp var den første i turneringen, hvor Mors-Thy Håndbold tabte 30-27.

- Vi havde gode muligheder i den omvendte kamp, men det blev desværre ikke til point. Jeg håber, at kampen i morgen bliver på vores præmisser, hvilket bl.a. betyder, at vi skal stå solidt i forsvaret og have genetableret det, som vi ikke har formået de sidste par kampe, lyder det fra Rasmus Henriksen.

- Vi har forberedt os godt og haft en god træning i dag, og det skal vi tage med til i morgen. Vi skal ha' gang i hallen. Der kommer mange mennesker, så vi skal bruge vores hjemmebane og få noget gejst og noget energi ind i det, så tror jeg på, at vi kan byde Ribe-Esbjerg HH op til dans og forhåbentligt få en sejr herhjemme i egen hule, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds målvogter.

HTH Herreligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Onsdag d. 16. november 2022 kl. 19.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors   
Dommere: Kim Borup og Allan Theils
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold app’en.

Rasmus Henriksen er personligt sponseret af Airtox / XL Byg Tømmergaarden