Victor og Svane.JPG (2)
3.jpg

Rasmus H: - Jeg har aldrig prøvet noget lignende!

Mors-Thy Håndbolds unge målmand, Rasmus Henriksen, startede i målet for anden kamp i træk, og han forlod kampen mod TMS Ringsted med en redningsprocent på 38.

- Det er forløsende, og jeg er bare glad. Det er ingen hemmelighed, at vi har kæmpet lidt med det målmands- og forsvarsmæssige i denne sæson, så det var dejligt at stå bag et forsvar der bare gav den gas. Det var vildt at spille her i arenaen i dag - som Bjarke sagde i omklædningsrummet, ”Hold kæft, hvor er det en sindssyg hjemmebane, når her er fyldt” - og jeg er enig. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det giver en masse energi, og vores tilskuere har en kæmpestor andel i at vi vinder i dag. Den her sejr giver os tro på egne evner og noget selvtillid, og hvis vi tager det her med til de næste kampe, så er der gode muligheder for flere point.

Også cheftræner Niels Agesen var en tilfreds mand efter storsejren over TMS Ringsted.

- Vi havde lovet hinanden, at præstationen i Skjern skulle føres videre til kampen i dag, og det blev den i den grad. Vi kommer ud med lige præcis den attitude og den måde, vi gerne vil være på og spille på, og kampen var vel reelt afgjort efter 15 minutter. Vi havde god bund i forsvaret, Rasmus Henriksen har de redninger, han skal have og lidt til, og så prikken over i’et: Fed, fed stemning i hallen!

Drengene var lige præcis, hvor de skulle være ifht. spændingsniveau og fokus, og selv om vi fører med 12 ved pausen, aftaler vi at vi også vil vinde anden halvleg - og selv om vi skifter meget, og der er nogen, der ikke har spillet ligaminutter ved siden af hinanden, så løser vi det rigtigt fint - alle præsterer jo. Der er ingen tvivl om, at vi skulle finde nogle point i december måned, og nu startede vi med to her, og det skal gerne være afsættet til flere point i de kommende kampe.

HTH Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted 40-25 (23-11)

Målscorere:
Bjarke Christensen 12 (1)
Mads Hoxer Hangaard 9
Lasse Pedersen 5
Erik Toft 4
Viktor Bergholt 3
Oscar von Oettingen 2
Andreas Nielsen 1
Tim Sørensen 1
Kasper Lindgren 1
Marcus Midtgaard 1
Jacob Mikkel Hansen 1 (1)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, TMS Ringsted 3

Stillinger undervejs: 0-1, 4-1, 7-3, 10-4, 13-6, 17-6, 20-7, 24-12, 27-13, 31-16, 32-19, 35-22, 38-24

Tilskuertal: 1.055

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 17. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 17. december kl. 19.00 i Skansen, Sønderborg