Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus  Andreas.JPG

Rasmus H: - Vi tror på, at vi kan vinde over alle hold

Det er med revanche for øje, når Mors-Thy Håndbold tager imod Ribe-Esbjerg HH i Thyhallerne lørdag. Vi har mødt Sydvestjyderne to gange - først en sejr i 1/8-finalen i Santander Cup og efterfølgende et nederlag i HTH Herreligaen. De har lige som os haft et forrygende forår indtil nu og har som det eneste hold i denne sæson formået at vinde over topholdet fra GOG.

Rasmus Henriksen forventer en hård fysisk kamp.

- Vi skal møde et stærkt fysisk og godt skydende hold med spillere som Torben Petersen, Jonas Larholm, Jonatan Mollerup og William Aar, så vi skal finde den rette forsvarshøjde og sørge for at stå tæt og kompakt. Ribe-Esbjerg HH er inde i en god stime ligesom os, og når de toppræsterer, kan de vinde over alle forklarer Rasmus Henriksen.

- Forskellen fra da vi mødte dem sidst og nu er, at vi har fået mange flere spilleminutter sammen, og det har givet os noget tryghed og mere dynamik i forsvaret. Vi har også fået nogle spillere tilbage, så vi har fundet kontinuitet i vores spil, så nu skal vi bare fortsætte de gode takter. Man kan fornemme spilleglæden og troen på, at vi kan vinde over alle hold, lyder det fra Rasmus Henriksen.

21-årige Rasmus Henriksen er med en redningsprocent på 32,2 ligaens fjerdebedste målmand efter de første 22 spillerunder. Rasmus er personligt sponseret af Airtox / XL Byg Tømmergaarden.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 5. marts 2022 kl. 17.00 i Thyhallen   
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da