Victor og Svane.JPG (2)
DR7A8452.JPG

Rasmus Houmøller til tysk håndbold

Rasmus Houmøller har fremtiden på plads. Efter et enkelt år i ligatruppen og på 2. division i Mors-Thy Håndbold, drager den 21-årige stregspiller mod Tyskland, hvor den står på håndbold hos VfL Lübeck-Schwartau i den tyske 2. Bundeliga efter sommerferien.

- Det har været fedt at være en del af Mors-Thy Håndbold. Det har givet mig meget som person og håndboldfagligt har jeg lært meget. Jeg har været i HF Mors siden førsteårs U12, så det har været sindssygt stort at nå drømmen og være en del af ligatruppen. Nu skal jeg ud og prøve noget andet og få en større rolle og spille endnu mere håndbold, og det glæder jeg mig til, siger Rasmus Houmøller.

- Rasmus Houmøller er lig med 100 % indsats hver gang. Det har været en fornøjelse at have ham i ligatruppen og arbejde sammen med ham. Målet for Houmøller var udvikling og erfaring, og der er han nået langt, og det er fuldt fortjent, at han har landet en aftale udenlands. Vi har haft en god dialog med Lübeck om Houmøllers rolle og kompetencer, så han kommer til en klub, der er det rigtige i forhold til hans udvikling. Vi kommer til at holde øje med Houmøller i Tyskland, siger Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen.

Personlig sponsor for Rasmus Houmøller er Thisted Forsikring.