Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke.JPG (1)

Reaktioner efter uafgjort mod KIF Kolding

Mads Hoxer Hangaard:

- Det var lidt ærgerligt, at vi ikke fik begge point med fra Kolding, nu hvor vi havde bolden til sidst, men set over hele kampen, så var vi jo bagud i store dele, så vi har en følelse af, at det er okay, at vi får et point med. Det har ret ud sagt været pisseirriterende at sidde udenfor, og jeg har hungret efter at spille, så det var dejligt at komme ind og fornemme banen igen og spille sammen med de andre.

Bjarke Christensen:

- I og med at vi har det sidste angreb, kan vi jo ikke være helt tilfredse med uafgjort. Vi er bagud forholdsvist stort i første halvleg, men kommer igen til pausen, og anden halvleg ligger og bølger lidt frem og tilbage, så et eller andet sted var det måske meget fair. Jeg synes, at det vidner om tro på tingene, og at når vi får en mand som Hoxer tilbage, så er der noget mere at skyde med.

Niels Agesen:

- Det var langt hen ad vejen en veldisponeret kamp. Vi har flere ressourcer og får dem fordelt bedre end tidligere. Det bliver også lidt en mærkelig kamp, fordi der er så mange udvisninger, så det bliver noget underligt spil, hvor vi ikke rigtigt får de etablerede faser, og resten af tiden spiller KIF Kolding 7-mod-6. I første halvleg er det største problem, at vi brænder nogle store chancer, og når så ikke tilbage og får etableret forsvaret ordentligt. Det får vi justeret, og vi bevarer roen, som kampen skrider frem, hvilket viser sig at være en kæmpe styrke. Vi skal være glade for det ene point, og vi har forhåbentligt taget et skridt ud af en periode, hvor vi har manglet ressourcer - og så en fornyet tro på, at vi kan være med over det hele, når vi holder os til de ting, vi aftaler.

Det var fantastik at have Mads Hoxer med igen, og hans statistik på kampen fortæller alt om, hvor dygtig han er. Nu håber, vi at hans knæ reagerer godt på at have været i kamp, og så er det forhåbentligt et tilløb til et længere forløb, hvor han kan spille hver gang.


HTH Herreligaen, 11. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 31-31 (16-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (2)
Mads Hoxer Hangaard 6
Erik Toft 4
Emil Hansson 4
Axel Franzén 3
Sander Øverjordet 3
Tim Sørensen 3
Lasse Pedersen 1

Udvisninger: KIF Kolding 8, Mors-Thy Håndbold 4
Rødt kort: Benjamin Pedersen, KIF Kolding (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 4-1, 5-3, 8-5, 11-8, 13-8, 15-11, 16-14, 16-16, 19-17, 21-22, 24-24, 26-27, 29-27, 31-30

Tilskuertal: 2.221

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg-Aarhus Håndbold
Tirsdag d. 16. november kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Billetter til kampen her:
Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)