Victor og Svane.JPG (2)
Bech GOG.jpg

Reaktioner fra EL-kampen mod GOG

Rasmus Bech:
- Set fra keeperens ståsted synes jeg faktisk at vi står rigtigt fint i det stationære forsvar og holder GOG nede på nogle fine procenter. Problemet bliver specielt i anden halvleg, hvor vi tager nogle hurtige skud, og GOG’s keeper har nogle redninger, der er med til, at de løber os ned, og det var lige ved at begynde at se grimt ud. Men vi får hentet lidt ind igen, og vi lever til hjemmekampen.

Nu skal vi hjem og se video på dem. Kampen på lørdag gælder jo to point i ligaen, og vi sidder med en følelse her efter kampen, at det kan vi egentligt godt. Så gode synes vi egentligt ikke, at GOG var, hvis bare vi kan lade være med at lave så mange fejl. Kampen på tirsdag er lidt anderledes - der skal vi ud at hente en masse mål - nu må vi se, om Agesen og Krarup ikke kommer med en smart plan.

Cheftræner Niels Agesen:
- Det hele ligger på os selv. Her efter kampen har vi snakket om de samme ting, som vi har snakket om de sidste par kampe. Vi tilspiller os mange fine chancer, men vi brænder nogen store nogen, vi er udisciplinerede i vores returløb, og så har vi desværre en periode på 5-7 minutter, som vi heldigvis ikke har set før, hvor afleveringer ligger så dårligt, at vi ikke får udfordret GOG’s forsvar. Så samlet set er jeg egentligt fortrøstningsfuld i forhold til at sige, hvad skal vi skubbe på, hvis vi skal matche et hold som GOG.

Jeg synes jo, at vi har nogle simple ting, som vi kan justere på, og som vi bliver nødt til at fjerne. Kan vi ændre på de her ting, så tror jeg faktisk, at vi har ok chance. Jeg siger ikke, at vi absolut er favoritter, men vi har en chance for at spille med om de to point, og gør vi det, så kan vi snakke om tirsdag derfra.

 European League, 2. kvalifikationsrunde: GOG - Mors-Thy Håndbold 30-24 (16-12)

Målscorere:
Lasse Pedersen 5 (2)
Erik Toft 4
Emil Hansson 4
Andreas Nielsen 2
Axel Franzén 2
Tim Sørensen 2
Johan Nilsson 2
Bjarke Christensen 1
Kasper Lindgren 1
Sander Øverjordet 1

Udvisninger: GOG 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 4-2, 8-5, 9-7, 12-8 13-11, 17-12, 21-15, 23-18, 26-19, 29-23

Tilskuertal: 1.531

Kommende kampe:
HTH Herreligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG

Lørdag d. 25. september kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors

European League, 2. kvalifikationsrunde: Mors-Thy Håndbold - GOG
Tirsdag d. 28. september kl. 18.45 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter til begge kampe på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)