Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.JPG

Reaktioner fra Erik Toft og Jonas Wille efter sejren over SønderjyskE

Jonas Wille:
- Det bliver næsten pinligt at sige det igen, men en holdindsats igen, hvor vi defensivt er ekstremt disciplinerede og bestemte i det, vi gør. Og så rammer vi også dagen vældig godt offensivt med tålmodighed i alle faser af spillet, og vi skaber os sagte men sikkert afstanden, som giver os tryghed. Det samme sker i anden halvleg, og det minder egentligt også meget om kampen mod Lemvig.

- Selv om det er en holdpræstation, er det næsten umuligt ikke at fremhæve en spiller som Erik Toft. Jeg har set ham mange år i Norge, og det her er den mest komplette præstation, jeg har set ham levere, hvis du tager det hele med - defensivt, afslutningerne og spillet. Og så spiller Rasmus Bech igen godt og stabilt, og han finder nogle gode redninger frem, så SønderjyskE ikke får kontakt. Men generelt god holdpræstation og vanvittig god gejst og fokus på holdet.

Erik Toft:
- Vi spiller en vanvittig kamp i dag Vi rammer på næsten alt både forsvarsmæssigt og ikke mindst angrebsmæssigt. 37 mål betyder at vi har gjort mange ting korrekt. Jeg får en god start og kan tage noget selvtillid med videre i kampen, og det et var dejligt at spille en god kamp.

Herre Håndbold Ligaen, 7. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 25-37 (13-20)

Målscorere:
Erik Toft 9
Frederik Tilsted 6
Bjarke Christensen 6
Emil Bergholt 4
Jonas Gade 3
Sander Øverjordet 2
Jacob Hessellund 2
Lasse Pedersen 2
Mads Hoxer Hangaard 1
Tim Sørensen 1
Allan Toft Hansen 1

Udvisninger: SønderjyskE Herrer 4, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 2-1, 3-4, 6-6, 7-10, 8-12, 10-15, 12-18, 13-23, 16-25, 19-31, 22-32, 23-35

Tilskuertal: 375

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Lørdag d. 10. oktober kl. 15.30 i Thy Hallerne