Victor og Svane.JPG (2)
Sander.JPG (1)

Reaktioner fra Gade, Øverjordet og Wille

Sander Øverjordet:
- Det var en kamp med to hold, som gerne ville løbe. Forsvarsmæssigt havde vi det svært, fordi de er så gode mand-mand, men jeg synes, at vi spiller en ok kamp, og vi har et fint flow i vores angrebsspil. Det var selvfølgelig ærgerligt at Tilsted var ude, men det var fint for mig at få muligheden, og det var dejligt at spille.

Jonas Gade:
- Vi har en følelse af, at vi på dagen møder et GOG-hold, som vi godt kunne være med, fordi de viste sig ikke at være der helt. Vi rammer ikke det, vi gerne vil fra starten og bliver lidt nervøse på hinanden i forsvaret - samtidig brænder vi nogle chancer, som gør at vi hurtigt kommer bagud. Vi spiller godt i angrebet, hvilket gør, at GOG ikke øger afstanden yderligere og spiller jo lige op med dem i de sidste 45 minutter.

Jeg bliver sat i nogle gode situationer, og især Sander er rigtig god til at få spillet mig god, og så skulle de jo bare smides ind.

Jonas Wille:
- Vores angrebsspil er godkendt i stort set hele kampen. Timingen i krydsspillet mellem Sander og Gade var vældig god, og selvom Sander ikke laver mange mål, så er det en kamp, hvor han stille og roligt bliver bedre og skaber plads til de andre ved at trække 1½-2 mand og på den måde skabe overtal. Det var fint at få ham i gang, og det var vigtigt for Sander at se, at han kan vinde duellerne og tage mange gode valg. Jonas Gade er vel den eneste, som offensivt er med helt fra starten, og han spiller en ganske stabil kamp. Jeg synes også, at Marcus Midtgaard leverer en positiv kamp.

Det er vel vores dårligste kamp defensivt i år, men det er kombinationen af to ting: At vi møder et vældig godt hold, som er godt både kollektivt og som har så ekstremt gode individualister i det kollektive spil, og så at vi ikke selv har en god dag defensivt. Så det er det forsvarsmæssige, som svigter i dag, desværre.

 HTH Herreligaen, 23. runde: GOG - Mors-Thy Håndbold 36-30 (20-13)

Målscorere:
Jonas Gade 9
Bjarke Christensen 5 (2)
Erik Toft 4
Allan Toft Hansen 3
Marcus Midtgaard 2
Tim Sørensen 2
Simon Skadhauge 2
Lasse Pedersen 1
Sander Øverjordet 1
Jacob Mikkel Hansen 1

Udvisninger: GOG 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 6-4, 9-4, 12-5, 13-8, 17-11,18-13, 21-14, 24-15, 25-18, 29-21, 30-23, 33-27

Tilskuertal: 1

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag d. 17. marts kl. 19.
30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Kampen livestreames på Mors-Thy Håndbolds facebook