Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Wille.JPG

Reaktioner fra Hoxer og Wille

Mads Hoxer Hangaard
- Jeg sidder med den samme følelse som efter de forrige tre kampe, hvor vi føler, at spillet og fighten til at få point har været der, men vi mangler den sidste skarphed, som er det der gør, at vi har 0 point i stedet for 8 for de sidste fire kampe - og egentligt bare at det er træls.

Jonas Wille
- Aalborg går efter guldet og er på jagt efter GOG, så vi vidste, at de kom her for at vinde. Vi leverer en fantastisk fight efter en knap så god start, hvor vi kommer bagud. Vi kommer ikke helt med den aggressivitet, som vi ønsker i forsvarsspillet, men vi fighter os langsomt, men sikkert tilbage i kampen - og da vi er bagud med 5-6 mål, forsvinder vi ikke ud af kampen, men melder os i stedet ind, og det bliver bare bedre og bedre - vi er gode i anden halvleg, og spillerne fortjener ros i dag også. Og selv om det ikke blev til point, så skal vi være fornuftige, når vi analyserer kampen og ikke fokusere for meget på resultatet, men se på hvad vi faktisk præsterer - og det er ganske godt.

Vi spiller vældig disciplineret, og vi spiller med nogle forskellige konstellationer, som vi ikke har trænet så meget med, og som gør, at hvis vi prioriterer det ene angrebsmæssigt, så så får vi lidt problemer med f.eks. kontrafasen. Så der er en del ting, som vi ikke har trænet så meget på, men som vi alligevel løser ganske godt i den her kamp, og det er godt mod så god en modstander, synes jeg.

Midtgaard og Dolberg leverer stabilt, og Hoxer og Gade tager ekstra ansvar. Lasse spiller igen en rigtig god kamp, og forsvarsmæssigt er vi gode i anden halvleg, som bl.a. Kasper Lindgren fortjener ros for.

HTH Herreligaen, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 26-28 (12-15)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 9
Bjarke Christensen 8 (1)
Lasse Pedersen 4
Jonas Gade 2
Marcus Midtgaard 1
Jens Dolberg 1
Emil Bergholt 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Aalborg Håndbold 2
Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 5-6, 5-10, 6-11, 8-13, 11-15, 15-16, 17-17, 17-19, 22-20, 22-23, 24-24, 25-26

Tilskuertal: 14

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 18. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 22. december kl. 20.
30 i Ribe Fritidscenter

Mads Hoxer Hangaard er sponseret af Interfjord