Victor og Svane.JPG (2)
Hess.jpg (1)

Reaktioner fra Krarup, Lindgren og Hessellund

Lars Krarup:
- Vi spiller en flot første halvleg, specielt defensivt, hvor vi lukker otte mål ind. Vi scorer 13 mål og har vel chancer til en 15-16 stykker og havde haft et 7-8-målsforspring ved pausen, hvis vi havde været skarpere - det var bestemt en acceptabel første halvleg. Vi får også en god start på anden halvleg, hvor vi kommer foran med seks mål, og så falder hele korthuset bare fuldstændigt sammen i begge ender af banen. Vi har voldsomt svært ved at score mål - vi laver kun 9 mål i anden halvleg.

SønderjyskE æder sig langsomt ind på os, og så går der panik i den, og ingenting hænger sammen. Det virker som om, at vi bliver kyst af deres fysik - de kommer virkelig ud og bruger fysik i anden halvleg og spiller deres chance for at komme tilbage med - og det kan vi slet ikke stå i mod. Den anden halvleg er en af de dårligste halvlege, jeg har set Mors-Thy Håndbold levere i meget, meget lang tid.

Kasper Lindgren:
- Det var to vidt forskellige halvlege. I første halvleg står vi supergodt i forsvaret og får lavet nogle dejlige, nemme mål på kontraspillet og spiller noget godt angrebsspil og har fin struktur på det hele - ja, jeg føler egentligt at det er rigtigt fint. I anden halvleg føler vi måske, at vi skal jagte sejren, og pludselig er den i fare, og så kommer vores stressniveau for højt op - det hele bliver hektisk, og vi får ikke ro og struktur på det, og så ender det, som det gør.

Jacob Hessellund:
- En typisk nat-og-dag-kamp, hvor første halvleg egentligt forløber rigtigt godt, og vi får en fin start og står noget af det bedste længe i forsvaret. Vi tvinger SønderjyskE i 7-mod-6, og jeg synes, at vi er i teten i første halvleg og gør rigtigt mange gode ting. Havde vi været lidt mere kyniske, havde vi fået endnu mere pay-off i første halvleg.

I anden halvleg får SønderjyskE lynhurtigt videreført noget af deres momentum fra slutningen af første halvleg. Det er svært lige at pege på, hvad der helt præcist går galt i anden halvleg, ud over at vi brænder for meget, men slipper samtidigt også for mange mål ind i forsvaret. Og så planter der sig en usikkerhed - og klichéen om at frygten for at tabe er større end lysten til at vinde - den er meget sigende i anden halvleg. Det er brandærgerligt og en tam fornemmelse her bagefter.

HTH Herreligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer 22-25 (13-8)

Målscorere:
Erik Toft 6
Emil Bergholt 4
Tim Sørensen 3
Frederik Tilsted 2
Jonas Gade Nielsen 2
Jacob Hansen 1
Marcus Midtgaard 1
Jacob Hessellund 1
Allan Toft Hansen 1
Bjarke Christensen 1 (1)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 6, SønderjyskE Herrer 2
Diskvalifikation: Emil Bergholt, Mors-Thy Håndbold 3 x 2 min.

Stillinger undervejs: 2-0, 5-2, 6-4, 9-4, 11-5, 13-9, 15-9, 16-12, 16-14, 18-15, 19-19, 21-22, 21-24

Tilskuertal: 23

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 21. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 18. februar kl. 20.
00 i Fælledhallen, Skanderborg
Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

 Foto: HP Wille