Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.jpg

Reaktioner fra Lasse P, Tilsted og Jonas Wille

Lasse P.:
- Vi spiller en stort set fejlfri første halvleg, hvor vi spiller os til gode chancer og får proppet bolden i kassen. Bech står fuldstændigt fremragende, og vi får lukket af for samtlige af deres duelspillere og tvinger dem til nogle afslutninger, som de ikke er så glade for, og vi går fortjent til pausen med en femmålsføring.

Skanderborg Håndbold får lidt momentum i starten af anden halvleg - de scorer, og vi begynder at brænde lidt for meget. De sidste fem minutter, hvor det skal afgøres, er det bare skarpere end os. Det må vi se i øjnene, og det skal vi hjem og arbejde med.

Frederik Tilsted:
- Jeg synes, at vi spiller en flot første halvleg, især i vores forsvar giver vi Bech gode betingelser i målet. Vi tager det gode spil med i vores kontrafase og får lavet nogle nemme mål, formår at holde boldene i gang i angrebsspillet, kommer til nogle fine chancer og er foran med fem til pausen.

Jeg ved ikke, om vi ikke var klar til anden halvleg - vi formår i hvert fald ikke at få stoppet, at Skanderborg henter ind på os. Vi er for mange inklusiv mig selv, der spiller med for dårlige procenter, og det skal vi arbejde på til de næste par kampe. Vi er jo med helt til slut - og har endda formået at kæmpe os tilbage fra minus 3, hvilket vidner om nogle gode ting. Og så er det marginaler til sidst, hvor de scorer, og vi har stolpe ud.

Jonas Wille:
- En mini-kopi af vores sidste kamp. Flot første halvleg og en virkelig dårlig start på anden. Det stresser os, og det tager noget tid, inden vi får samlet os igen. Da vi først får samlet os, brænder vi på tre-fire oplagte chancer til slut, som gør at vi mister muligheden for at få et eller to point. Det er selvfølgelig vældig surt. Spillerne gør det så godt de kan, men Skanderborg kommer godt fra start i anden halvleg og presser os - og jeg synes faktisk ikke, at der er noget klart svar på, hvorfor det går, som det går.

HTH Herreligaen, 21. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-24 (9-14)

Målscorere:
Bjarke Christensen 5 (1)
Allan Toft Hansen 4
Jonas Gade 4
Frederik Tilsted 3
Erik Toft 3
Lasse Pedersen 2
Jens Dolberg 1
Rasmus Bech 1
Mikkel Damgaard 1

Udvisninger: Skanderborg Håndbold 5, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 2-4, 2-8, 4-8, 6-9, 6-13, 9-13, 12-14, 13-16, 15-16, 18-18, 20-18, 23-20, 23-23, 26-24

Tilskuertal: 10

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Tirsdag d. 2. marts kl. 20.
00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.