Victor og Svane.JPG (2)
16_Lasse_Vuust.JPG

Reaktioner fra Lasse Vuust og Niels Agesen

I sommers skiftede Mors-Thy Håndbolds Lasse Vuust Skjern ud med Mors, og derfor var kampen mod Skjern Håndbold i aftes længe ventet for den 20-årige målvogter, som var tilbage på sin gamle hjemmebane:

- Vi spiller fint i starten, men tager nogle dumme beslutninger og begynder at forcere tingene, og så giver vi dem nogle nemme mål, som giver dem pauseføringen. Resultatet er træls, men på det personlige plan var det en rigtig fed oplevelse for mig. Jeg har glædet mig til den her kamp, siden kampprogrammet kom ud, og det var fedt at spille foran publikum her på min gamle hjemmebane, lyder det fra Lasse Vuust.

Cheftræner Niels Agesen kunne se sit hold spille fremragende de første 20 minutter, for herefter at overlade initiativet til Skjern Håndbold.

- Jeg vil gerne holde fast i de første 20 minutter, for her er vi, hvor vi gerne vil være. Vi udfordrer dem fysisk, løber med dem, får tilspillet os nogle fine chancer, og da vi skifter ud, bliver vi med at tilspille os nogle fine chancer, vi får bare ikke scoret på dem. Da Skjern henter ind på os og kommer foran, stresser vi helt vildt - og så taber vi til os selv i de sidste minutter af første halvleg og i starten af anden halvleg, og så er kampen reelt set afgjort. Vi må også lette på hatten for, at Skjern Håndbold spiller godt og straffer os benhårdt, lyder det fra Niels Agesen og fortsætter:

- Nu skal vi restituere og træne fredag og lørdag op mod Holstebro-kampen, og så venter et nyt og spændende opgør på søndag d. 13. november.

Personlig sponsor for Lasse Vuust og Niels Agesen er MTH Biler og Reron.

Niels Agesens tropper er på banen igen søndag d. 13. november kl. 17.00 i Gråkjær Arena, hvor TTH Holstebro venter. Billetsalg til kampen her: TTH Holstebro # Mors-Thy Håndbold + Holstebro Håndbold # EH Aalborg - TTH Holstebro