Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Skjern 1.jpg

Reaktioner fra Midtgaard, Henriksen og Agesen

Marcus Midtgaard:
- Stemningen i Thyhallen er bestemt ikke blevet dårligere af, at der er kommet flere mennesker, og det hjælper os til sejr i dag. Vi mister teten efter en god start i første halvleg, og så brænder vi jo banen fuldstændigt af i anden halvleg, hvor vi overmatcher Skjern på de fleste parametre. Det er en kamp, der bliver vundet i forsvaret, og vi finder noget tempo i angrebsspillet i anden halvleg, som Skjern ikke kan stå imod. Det er fantastisk at være tilbage igen, og ekstremt fedt at komme ind i den kulisse her og kunne bidrage Jeg gør det så godt, jeg kan og griber de chancer jeg får, og så lykkedes det heldigvis, og det er jeg glad for.

Rasmus Henriksen:
- En vild oplevelse og en vild atmosfære, og det er uhyre vigtigt med to point. Jeg får god hjælp fra forsvaret i dag. Vores aftaler holder, og vi får de skud vi gerne vil have, og så er det altid godt at få fat i et par straffekast og dejligt at præstere.

Cheftræner Niels Agesen:
- De to point giver os chancen for selv at kunne bestemme, om vi skal i slutspillet eller ej. Det drømmer vi jo stadig om, og vi arbejder for at vinde hver eneste kamp, så det var vigtigt. Men endnu mere vigtigt er det, at vores forsvar står 6-mod-6 måske noget af det bedste, vi har set, og at anden halvleg angrebsmæssigt er den bedste halvleg, jeg har haft ansvaret for.

Og jeg har sagt det før, men det her med at hallen og spillerne synger sammen, når man har vundet, det er en fantastisk måde at fejre tingene på. Der blev lige skruet op for det hele, og da kunne jeg godt mærke, at hårene rejste sig. Det er det, det hele drejer sig om. Sammenhold, opbakning - det er ikke bare et hold eller en klub, det er et helt område, og det er fantastisk.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 29-23 (11-12)

Målscorere:
Erik Toft 9
Mads Hoxer Hangaard 5
Viktor Bergholt 4
Andreas Nielsen 3
Axel Franzén 3
Marcus Midtgaard 2
Tim Sørensen 2
Bjarke Christensen 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Skjern Håndbold 4
Diskvalifikation: Emil Bergholt, Skjern Håndbold (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 3-0, 5-1, 8-3, 8-6, 8-9, 9-11, 11-11, 14-12, 18-14, 19-16, 22-17, 22-19, 24-20, 27-22

Tilskuertal: 1.178

Kommende kamp:
HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg  
Lørdag d. 19. februar 2022 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Billetsalg til kampen:
https://shop.morsthy.dk/