Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Reaktioner fra Ribe-kampen

Søren Hansen:

- Vi har brugt de 10 dage siden Skjern-kampen meget fornuftigt, og det er en fortjent sejr i dag. Vi tog initiativ og var aggressive og fandt hele tiden de løsninger, der skulle til for at klare de problemer, der opstod. Ros til holdet som helhed, og så var det fedt at kunne sende de unge på banen - både Spanggaard, Lindgren og Nørbjerg. Og så var der jo en fantastisk stemning her i Thy Hallerne, hvor Bette Balkan virkelig rullede sig ud, det var fedt!

Kasper Larsen stod igen en flot kamp og lukkede godt af Ribe-Esbjerg HH’s skytter - den beskedne keeper var dog ikke meget for at snakke om sin egen præstation:

- Jeg føler, at deres skytter ligger godt til mig, og jeg føler at jeg har overtaget - men det kan tilskrives vores forsvar, som virkelig leverer en mandfolkepræstation og gang på gang afviser og stresser Ribe-Esbjerg HH’s skytter.

Jeg synes, at Ribe-Esbjerg HH ligger fint til os, og så overrasker vi dem med vores offensive forsvar og får hele tiden brudt deres rytme. Vi har en god fornemmelse fra første fløjt, og selv om kampen er lidt rodet med mange udvisninger, så spiller vi godt hele vejen.

Der var godt gang i Bette Balkan i dag, og undervejs havde jeg lige tankerne på kampen mod Århus sidste sæson, hvor publikum også bar os frem - der er sgu en fed stemning her i Thisted!

Unge Kasper Lindgren fik sin liga-debut i dagens kamp og kronede det med en flot scoring:

- Det var pissefedt! Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse der. Adrenalinen pumpede og jeg var nervøs på den gode måde, da Søren bad mig om at gøre mig klar, og jeg tænkte ”Nu er det NU!” Det er jo her, vi unge skal gribe chancen og vise os frem.

 

888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 29-23 (13-9)

Målscorere:
Henrik Tilsted 7
Erik Toft 6
Marcus Dahlin 4
Lasse Pedersen 3
Stefan Nielsen 3 (1)
Nickolei Jensen 2
Allan Toft Hansen 2
Nicolaj Spanggaard 1
Kasper Lindgren 1

Stillinger undervejs: 2-3, 7-4, 10-4, 12-5, 12-9, 16-12, 20-14, 22-16, 25-19, 27-21,

Tilskuertal: 1.061

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 6, Ribe-Esbjerg HH 5

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Torsdag d. 28. september kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Køb billetter til kampen her: http://shop.morsthy.dk/