Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.JPG

Reaktioner fra Skjern-kampen

Marcus Dahlin blev kampens topscorer med 8 mål, hvoraf de 6 blev sat ind i første halvleg - allerede fra kampens start var den lange svensker klar:

- Jeg havde en ”good feeling” i dag, og da jeg scorede på mit første forsøg, så blev jeg bare ved med at skyde. Jeg synes, at både jeg selv og holdet havde et godt flow, og vi spillede fint.

Det var på mange måder en sjov kamp med masser af dueller og højt tempo og mange folk på lægterne - på en måde mindede det om en topkamp. Megaærgerligt at vi ikke er skarpe de sidste 20 minutter, for det er der vi taber kampen. Jeg ved ikke om vi er nervøse eller hvad der sker, for vi spiller os til nogle fine chancer, men brænder, og samtidig straffer Skjern vores fejl hårdt.

Cheftræner Søren Hansen sad med en ærgerlig følelse efter kampen:

- Vi er jo med i kampen langt hen ad vejen, og jeg synes egentligt at kampen forløber, som vi gerne vil det. Igen i dag havde vi muligheden for point, men sådan skulle det ikke være. Kampen var en rodet affære med mange udvisningsminutter og straffekast til begge hold - på trods af det kæmpede og fightede drengene flot, men vi manglede måske noget kynisme og klogskab i de afgørende sekvenser af kampen.

Vi må tilbage i træningslokalet og arbejde benhårdt for at stå bedst muligt til vores næste kamp mod Ribe-Esbjerg HH, lyder det fra Søren Hansen.

 

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Søndag d. 24. september kl. 16.15 i Thy Hallerne

Køb billetter til kampen her: http://shop.morsthy.dk/