Victor og Svane.JPG (2)
Søren P (3).jpg

Reaktioner fra Søren P, Erik og Wille ovenpå Lemvig-kampen

Erik Toft:
- Vi skulle have to point - vi trængte til at vinde efter en lang række snævre nederlag. Så det var dejligt, men også vigtigt, hvis vi skal kæmpe med om slutspilspladserne, som vi stadig har en drøm om. Vi spiller ikke en perfekt kamp, og vi kommer dårligt fra start, men arbejder os godt ind i kampen igen og går til pause med en føring på to mål og en god fornemmelse.

- En god start på anden halvleg og giver os en føring på 3-4 mål, og selvom Lemvig bliver ved med at hænge på og det går lidt op og ned, får vi heldigvis afgjort det til sidst. Jeg synes, at begge vores målmænd gør det godt i dag - Søren P. kommer ind og har nogle fantastiske redninger og bliver egentligt ved i anden halvleg også, hvor også Bech kommer ind til sidst i kampen og tager nogle vigtige bolde.

Søren P:
- Det var da dejligt at være med til at afgøre kampen. Min sæson har været præget af ikke så meget spilletid, og der har været et par corona-nedlukninger. Jeg har ikke fået så meget spilletid, som jeg havde troet og håbet, fordi Rasmus har stået godt. Og så gælder det om at holde sig klar og skarp, når man får chancen. Jeg føler, at jeg har haft god rytme i mit spil til træning og senest en fornuftig træningskamp nede i Skjern, så jeg havde en fin tro på tingene, og så er det dejligt at komme ind og have nogle redninger i en vigtig kamp.

Jonas Wille:
- Det er selvfølgelig en lettelse, at vi endelig fik sat en stopper for rækken af tabte kampe og den medfølgende snak og tankegang. Og helt essentielt vigtigt ifht. vores slutspilshåb. Jeg synes, at det er stærkt mentalt af spillerne at klare det her. Det var en svær indgang til kampen med al snakken om nederlag og i tillæg får vi en svær start, men vi gør noget ved det og tager kommandoen i kampen og står imod presset, selv om Lemvig presser os og har momentum undervejs. Vi viser enorm vindervilje og frygtløshed - bl.a. Frederik Tilsted kommer ind og går forrest. Det var en rigtig holdindsats - både på banen men også engagementet fra dem, som sidder på bænken. Det er tydeligt, at der er en hel gruppe, som vil holdet det bedste.

- I forhold til Søren P. er det ikke mig, som skal have æren for den indskiftning, for det er Bech og Søren selv, som aftaler det - hvilket også er et tegn på, hvad et hold er - at man er prestigeløs, og at de selv har den diskussion. Da Søren kommer ind, er vi bagud, og han har 2-3 vigtige redninger, som har direkte afgørende betydning for, hvordan resten af kampen ser ud. Det er en mand, som har været 100 % loyal hele sæsonen og siddet på bænken og set på, at Bech spillede, og så er det selvfølgelig dejligt, at han kan komme ind og være afgørende på banen også - det fortjener han!

HTH Herreligaen, 19. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 30-27 (15-13)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (1)
Emil Bergholt 5
Frederik Tilsted 5
Jonas Gade 4
Erik Toft 4
Tim Sørensen 3
Sander Øverjordet 1
Marcus Midtgaard 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Lemvig-Thyborøn Håndbold 4
Stillinger undervejs: 1-0, 1-4, 3-5, 6-7, 9-9, 10-12, 14-12, 16-13, 19-15, 20-18, 21-21, 23-21, 23-23, 26-23, 28-25, 28-27

Tilskuertal: 26

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer
Torsdag d. 11. februar kl. 20.
00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.