Victor og Svane.JPG (2)
Dolberg (2).jpg (1)

Reaktioner fra Tim, Hoxer og Dolberg

Tim Sørensen:

- Jeg tror, at vi alle sammen er lidt trætte af første halvleg, hvor vi får en halvdårlig start og kommer bagud. Vi spiller faktisk fint nok og kommer frem til fine chancer, men vi brænder desværre lidt for meget alle sammen i dag. Anden halvleg er fin nok - vi spiller lige op med dem, men det kan vi jo ikke bruge til så meget.

Vi er bagud med 7 mål ved pausen, og når man kommer så meget bagud så tidligt, så bliver det sådan lidt sådan lidt frem og tilbage i en anden halvleg, hvor vi aldrig rigtigt kommer tæt på, og hvor BSH bare kører den stille og roligt hjem.

Mads Hoxer Hangaard:
- Det går over al forventning med mit knæ, og jeg er blevet klar tidligere, end vi havde regnet med, så det er dejligt! Og så var det skønt at få nogle kampminutter og have følelsen af at være en del af det hele igen i stedet for at sidde ude.

Jeg synes, at vi hænger lidt i duellerne i defensiven, men igen - vi møder et hold, som på papiret er bedre end os, og det synes jeg godt, at man kan se. Vi hænger lidt efter, og så bliver det svært over en hel kamp.

Jens Dolberg:
- Det var en hård kamp. De var lige så gode, som vi havde regnet med. Jeg synes egentligt, at vi strukturmæssigt fint i defensiven, men vi får ikke gjort tingene færdigt. Skube, Øris, Bogojevic - lige meget hvem der spiller, så får de sluppet bolden til sidst, og så er de bare for gode, og vi giver ikke vores målmænd gode chancer for at redde boldene. Og så laver vi nogle tekniske fejl, som BSH straffer, og som gør, at vi er bagud med syv ved pausen.

Anden halvleg er egentligt godkendt. Vi byder godt ind i stedet for at falde sammen, og vi får pyntet lidt på det, efter vi er nede med 10 mål. Vi finder lidt gejst frem til sidst i forsvaret, og jeg synes, at der var god fight - det var bare ikke nok til at slå et godt hold som Bjerringbro-Silkeborg.

HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 24-30 (10-17)

Målscorere:
Bjarke Christensen 6 (4)
Jonas Gade 4
Mads Hoxer Hangaard 4
Allan Toft Hansen 2
Sander Øverjordet 1
Lasse Pedersen 1
Erik Toft 1
Tim Sørensen 1
Marcus Midtgaard 1
Jacob Hessellund 1
Jens Dolberg 1
Mikkel Damgaard 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Bjerringbro-Silkeborg 3
Udvisning, blåt kort: Kasper Lindgren

Stillinger undervejs: 1-3, 2-5, 5-7, 7-12, 10-13, 10-15, 11-20, 13-20, 14-23, 19-26, 22-29

Tilskuertal: 32

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 25. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 23. marts kl. 20.00
 i Ceres Arena