Victor og Svane.JPG (2)
Hess.jpg (2)

Reaktioner Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold

Assistenttræner Lars Krarup:
- Det var en vild, vild start, hvor ingen af holdene rammer noget forsvarsmæssigt, og målene hagler ind i begge ender. Vi er nede 3-6 og kommer derefter ret hurtigt på 6-6. Vi skifter ud efter et kvarters tid, hvor starter-syveren har pumpet Århus godt og grundigt, og da vi skifter nye kræfter ind, fortsætter de blot, hvor de andre slap. Der var nogle gode indhop, bl.a. en Dolberg, som kommer på banen og smadrer løs og er med til, at vi går til pause med en god følelse og en bekvem føring på 22-16, lyder det fra Lars Krarup.

Alle i spil
- I pausen snakker vi om, at vi egentligt bare skal gøre det samme i anden halvleg, som vi har gjort i første - nemlig pumpe dem for kræfter, hvilket vi lykkes 100 % med. Det er fedt, at vi har så meget overskud, at vi har hele bænken i spil, og alle de unge spillere kommer på banen, siger Krarup og fortsætter:

- Det er altså en sejr på 12 mål over en direkte konkurrent til en af pladserne i slutspillet, det er ret vildt. Og det samme var kulissen i Thy Hallen, som bare kogte. Det er det her, vi træner for hver eneste dag, og i dag var måske noget af det bedste vi har spillet i denne sæson - det var fantastisk, slutter en glad assistenttræner.

Kampens tempo blev vores fordel
Glad var også Jacob Hessellund, som med fire mål på lige så mange forsøg samt tre målgivende afleveringer og en stærk forsvarspræstation, var en stor andel i kollektivets sejr.

- Som sædvanligt en fornøjelse at spille på hjemmebane, og det udviklede sig til at blive en fed kamp, selvom Århus Håndbold var foran, og vi fik en lidt sløj start forsvarsmæssigt. Heldigvis fik vi rettet til og fik indstillet forsvaret - og så opretholder vi et højt tempo gennem hele kampen, som Århus forsøger at være med på, hvilket bliver til vores fordel, siger Hess.

Vigtigt skridt ift. slutspil
 - Sæsonen har vist, at alle slår alle, så vi skal holde snuden lige i sporet og lade være med at tænke for langt frem og i stedet fokusere på den næste kamp, som må være den vigtigste. Vi er der, hvor alle hold har noget at spille for, og det her var et vigtigt skridt ifht. slutspillet, siger Hess.

Primo Tours Ligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 38-26 (22-16)

Målscorere:
Bjarke Christensen 9 (1)
Jens Dolberg 6
Emil Bergholt 5
Erik Toft 4
Frederik Tilsted 4
Jacob Hessellund 4 (1)
Marcus Dahlin 3
Jonas Gade 1
Marcus Midtgaard 1
Mads Hoxer Hangaard 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 3-6, 6-6, 9-8, 13-11, 16-12, 19-14, 23-16, 24-19, 28-20, 31-20

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Århus Håndbold 4

Tilskuertal: 1.066

Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Jens Henriksen

Kommende kamp:
Primo Tours Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 9. marts 2020 kl. 18.30 i Fælledhallen, Skanderborg
Bette Balkan arrangerer bus til kampen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.
Billetsalg:
https://skanderborghaandbold.safeticket.dk/