Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.JPG

Reaktioner ovenpå dagens kamp

Det blev en sæsonåbner, som alle havde drømt om, da Mors-Thy Håndbold vandt 23-18 efter en forbilledlig fight, og smilene var store og armene løftede efter kampen.

Henrik Tilsted kronede en flot indsats i begge ender med 7 mål på 7 forsøg, heriblandt et enkelt straffemål og flere flotte kontrascoringer:

- Det var sgu en god sejr. En rigtig arbejdskamp med to gode forsvar og to gode målmænd - Larsen var jo for vild i dag! I sidste ende var det et spørgsmål om, hvem der var skarpest da det skulle afgøres. Til sidst spiller vi med størst omtanke og god tålmodighed, hvilket giver os store chancer, som vi omsætter til mål.

Jeg nyder godt af, at TM Tønder dækker offensivt op, så der bliver masser af plads til overgange og mand-mand-spil. Det var megafedt at starte godt ud, og fantastisk med god opbakning fra Bette Balkan, selvom vi er langt hjemmefra. Det betyder alverden med en sejr for vores selvtillid og selvforståelse, og det er godt at komme godt fra land for de nye gutter og ny trænerduo på holdet. Og så synes jeg at vi viser, at man ikke får lette point mod Mors-Thy Håndbold. 

For Søren Hansen var det første gældende kamp i spidsen for Mors-Thy Håndbold, og hvilken start for klubbens nye cheftræner og hans mandskab:

- Det var en lidt rodet kamp, en kamp med stærke forsvarspræstationer i begge ender og en Kasper Larsen som overstrålede alle med en fornem præstation i målet. Vi havde læst Tønder og vidste hvad de kom med, og jeg synes at vi vinder fortjent i dag.

Der er masser af gode ting, som jeg kan fremhæve fra kampen: Vi står solidt i forsvaret, og det giver gode arbejdsvilkår for Larsen i målet. Vi vinder kontrakampen - der bliver ganske vist ikke scoret så mange kontramål, fordi Tønder forsøger at trække tempoet. Vores 7-mod-6-spil fungerer, og perioden til sidst i kampen hvor vi trækker fra, vinder vi 4-0 via 7-mod-6, forklarer Søren og fortsætter:

- Det var godt at komme i gang. Vi har glæder os og været spændte, og vi har snakket meget om at bruge spændingen rigtigt, så vi får den om sat til energi - det lykkedes godt for os i dag. Det var dejligt med en sejr - det giver selvtillid til alle, og det er altid godt at få hul på bylden og få de første point på bogen, især fordi point i Tønder bestemt ikke er givet.

Stor tak til alle de folk, som havde taget den lange tur til Tønder! Det var lækkert med god opbakning, og vi glæder os helt vildt til at spille på hjemmebane og håber naturligvis på stor opbakning i Sparekassen Thy Arena | Mors på lørdag, når HC Midtjylland kommer på besøg.

 

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland
Lørdag d. 9. september kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter kan købes på http://shop.morsthy.dk/

 

Det var sgu en god sejr!
Henrik Tilsted , Venstre fløj , Mors-Thy Håndbold