Victor og Svane.JPG (2)
Søren Pedersen_sort.JPG

Reaktioner ovenpå gårsdagens sejr over KIF Kolding

Assistenttræner Lars Krarup
- Som vi havde frygtet, blev det en kamp med 60 minutters 7-mod-6, og heldigvis har vi jo lige spillet mod Ringsted, som praktiserede det samme, så vi var klar på det. Vi løser det okay i første halvleg, hvor de kun laver 12 mål, og hvor vi kunne ført større end med to ved pausen med en smule mere koldblodighed. Anden halvleg bliver lidt kaotisk med rødt kort til Bjarke og Kolding, der kommer helt op og får kontakt et par gange.

- Så rammer vi en god udskiftning med 9 minutter igen, hvor Søren P. kommer ind og er voldsomt kampafgørende. Så alt i alt en god kamp, hvor vi står distancen i forhold til tålmodighed overfor 7-mod-6, men hvor vi også er udfordret på vores angrebsspil til tider.

- Det er dejligt at stå med fire point efter de tre første kampe. Der er masser af krummer i de her gutter, og det viser vi i dag. Og hvor var det fedt med folk i hallen! Der var et godt tryk på fra lægterne, og som man kan se, så markerer Søren P. ud til tilskuerne, når han har en redning - det betyder bare så fantastisk meget, at de er der.

Søren P.
- Det er altid dejligt at få tilliden til sidst, når det skal afgøres. Selv om man er kold, så har man haft en masse tid til få kigget på rytme, skud og hvorfra er det, at Kolding er gode. Og så har jeg så heldet og dygtigheden til at tage boldene til sidst. Jeg synes, at begge vores hjemmebaner leverer på højt niveau. I dag hvor vi har lidt flere tilskuere, kan man rigtigt mærke det. De er med, og de er ekstremt dygtige til at gå til håndbold. De sidder ikke bare og kigger, de er med til at skabe en stemning - det er fantastisk at være med til.

Jacob Hessellund
- Først og fremmest så er jeg bare glad for, at vi formår at hive det længste strå. Det var hektisk derinde, og det lå og bølgede lidt frem og tilbage. Jeg synes, at vi viser god moral og er dygtige og heldige nok til at få det lukket af til sidst, da kampen spidser til. Vi vidste godt, at hvis vi skulle stå meget i forsvar 7-mod-6, så kunne det godt være en kamp, der skulle afgøres indenfor de sidste 10 minutter, og den ro havde vi i maven og var fortrøstningsfulde i forhold til, at hvis vi bare kløede på, holdt os til aftalerne og bevarede roen, så skulle vi nok komme godt fra kampen.

- Det gav lidt deja-vu til sidste sæson og nogle af de hjemmekampe, hvor vi fik hallen med os og fik den opbakning, som er uvurderlig, når kampen ligger og tipper. Der var Thy Hallen sindssygt vigtig for os i dag og gav måske lige de ekstra procenter på nogle vigtige tidspunkter, så det var en fornøjelse.

Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 29-24 (14-12)

Målscorere:
Lasse Pedersen 5
Erik Toft 5
Frederik Tilsted 4
Emil Bergholt 4
Bjarke Christensen 4 (2)
Jacob Hessellund 3 (1)
Mads Hoxer Hangaard 2
Jonas Gade 1
Jens Dolberg 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 0, KIF Kolding 3
Diskvalifikation: Direkte rødt: Bjarke Christensen, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 5-5, 9-5, 10-9, 12-10, 16-14, 16-16, 19-16, 20-19, 21-21, 23-21, 25-24

Tilskuertal: 648

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 4. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 19. september kl. 14.00 i Gigantium