Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.JPG

Reaktioner ovenpå nederlaget til TTH Holstebro

Mors-Thy Håndbold var uden en sygdomsramt Kasper Larsen, og derfor startede Ronnie Nicolaisen i målet, hvor det blev til en godkendt første halvleg og en anden halvleg, hvor hverken Mors-Thy-forsvaret eller Ronnie Nicolaisen fik fat:

- Vi spiller en god første halvleg, hvor vi leverer fint i forsvaret og hvor jeg har lidt redninger. Anden halvleg er en helt anden historie. Her lykkes vi ikke med ret meget, og det kommer til at se virkelig skidt ud. Nu ser vi frem mod Århus-kampen, og der skal arbejdes stenhårdt på at være klar til den kamp, så vi forhåbentligt kan præstere godt på hjemmebane.

Cheftræner Søren Hansen var tilbage på sin gamle hjemmebane i Gråkjær Arena, og det blev ikke til det gensyn, som Hansen havde håbet på:

- Det var en speciel oplevelse for mig, og selvom det var dejligt at være tilbage, så var det også svært at stå på den modsatte side, end den jeg har stået på de sidste 10 år. Nu er første gang overstået, og det gik ikke, som jeg havde håbet på.

Vi spiller en godkendt første halvleg, hvor vi får udfordret TTH Holstebro med noget hurtigt spil og laver tilpas mange spilstop i forsvaret. Anden halvleg laver TTH Holstebro en opvisning i, hvordan man udspiller og udstiller et hold. Vi rammer slet ikke noget, og det er meget få positive ting vi kan tage med fra de sidste 30 minutter.

Jeg synes, at vi var godt forberedte, og TTH Holstebro kom ikke med noget, som vi ikke vidste på forhånd, og derfor gør det lidt ekstra ondt at tabe så stort og på den måde. Nu skal vi lige have en dag til at fordøje det her, og så skal vi være 100 % klar til at møde Århus Håndbold. Tak til de medrejsende fans fra Bette Balkan - vi håber at I er med os igen i Sparekassen Thy Arena | Mors på tirsdag.

888ligaen, 20. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 32-22 (13-14)

Målscorere:
Erik Toft 7
Lasse Pedersen 3
Marcus Dahlin 3
Nicolai Sommer 3 (1)
Nickolei Jensen 2
Asbjørn Madsen 2
Stefan Nielsen 1
Mads K. Andersen 1

Stillinger undervejs: 1-2, 4-4, 7-6, 10-8, 11-11, 12-13, 15-14, 18-15, 20-16, 24-18, 28-19

Udvisninger: TTH Holstebro 2, Mors-Thy Håndbold 5

Tilskuertal: 2.243

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Tirsdag d. 27. februar kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/