Victor og Svane.JPG (2)
Stefan Nielsen.JPG

Reaktioner ovenpå Skanderborg-kampen

Stefan Nielsen var glad og træt efter dagens sejr. Altmuligmanden spillede sig gevaldigt op efter lørdagens nederlag og bidrog med 5 scoringer mod Skanderborg:

- Det var rigtigt dejligt, at vi fik os rejst og fik vist god moral ovenpå kampen i GOG, og det var rart at være tilbage i trygge omgivelser i hulen. Vi vinder på krig og fight og på god hjælp fra Bette Balkan, som lægger et godt tryk og bakker os op.

Vi lykkes godt med defensiven, hvor vi er aggressive, folk går til den og vi vinder vores dueller, samtidig med at Larsen står en god kamp inde bagved. Der udover spiller vi meget disciplineret angrebsspil og laver få tekniske fejl i dag.

Cheftræner Søren Hansen:

- Det var meget dejligt at se den sidste bold løbe ud over baglinjen! Det havde næsten ikke været til at bære, hvis Skanderborg havde udlignet i sidste sekund, og det var en dejlig sejr og to vigtige point. Vi kommer med vilje, fight, udstråling og det udtryk, som vi gerne vil vise. Det var hverken flot eller poleret håndbold, men hårdt slid og en rigtig arbejdssejr.

Jeg synes, at alle byder ind uanset om man spiller meget eller lidt, og hele vejen igennem er der en fantastisk sparring spillerne imellem. Der var mange gode elementer undervejs: Stefan svinger taktstokken i vores angrebsspil, Erik tager stort ansvar, Dahlin viser koldblodighed på sin 2. chance på tomt mål, Nørbjerg scorer sit debutmål i 888ligaen, Asbjørn viser vildskab, og Jensen, Stefan og Sommer snakker hele tiden sammen om løsninger. En fantastisk holdindsats, hvor vi arbejder stenhårdt hele kampen, og fedt at være tilbage på hjemmebane med Bette Balkans vilde opbakning i ryggen.

 

888ligaen, 19. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 24-23 (11-10)

Målscorere:
Erik Toft 7
Stefan Nielsen 5
Asbjørn Madsen 3
Nicolai Sommer 3 (1)
Nicolaj Spanggaard 2
Marcus Dahlin 1
Frederik Nørbjerg 1
Kasper Lindgren 1
Lasse Pedersen 1

Stillinger undervejs: 1-3, 3-3, 3-5, 5-5, 6-7, 11-8, 15-12, 15-14, 17-16, 18-18, 21-19, 22-21, 23-23

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Skanderborg Håndbold 4

Tilskuertal: 1.283

Næste kamp: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 21. februar kl. 20.30 i Gråkjær Arena
Billetter kan købes her:
http://shop.tthholstebro.dk/