Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.JPG

Reaktioner - Skanderborg-kampen

Det blev en af de bedre dage i Skanderborg, da Mors-Thy Håndbold lørdag vandt over de grønne østjyder for første gang siden foråret 2015. Der stod Skanderborg Håndbold på første halvleg og Mors-Thy Håndbold på anden - især Marcus Dahlin boltrede sig i anden halvleg og blev kampens topscorer med 9 mål:

- Jeg er omringet af et godt hold, hvor alle kæmper hårdt, laver forarbejdet og sætter mig godt op, så jeg kan pløkke boldene i målet. Vi starter lidt skidt i første halvleg - det kom lidt bag på os, hvor aggressive Skanderborgs forsvar var, og vi stod for stille og kom uden fart.

I anden halvleg virker det som om, at Skanderborg bliver trætte. De stiller sig længere tilbage, hvilket passer os godt, så vi får et bedre flow i vores spil, samtidig med at vi dækker sindssygt godt op. Det var en arbejdssejr, der var vildskab og alle kæmpede - det var to gode point for os, smiler den lange svensker, som har store roser til Bette Balkan:

- Bette Balkan var KLASSE i dag! Vi kunne kun høre vores fans under hele kampen, de blev ved og ved. De var megafede og var helt sikkert medvirkende til vores sejr.

Også cheftræner Søren Hansen var imponeret over de medrejsende blå fans:

- De var fantastiske! De er der hele kampen og hjælper os videre, da vi er nede i første halvleg, og så var det jo et festfyrværkeri i anden halvleg.

Stor ros til drengene for at bevare troen på tingene og for at lægge den fornødne energi i kampen - der blev virkelig gravet dybt i ressourcerne. Det var fedt at se tingene fungere i anden halvleg, hvor bl.a. Dahlin jo virkelig kom i gang med masser af fart og gode scoringer. Og så var det en fornøjelse at sende vores unge spillere på banen - se f.eks. Kasper Lindgren som er med til at stabilisere vores midterforsvar og tilmed scorer to flotte mål.

Kaare Larsen og Tobias Balsby fik begge deres ligadebut, og der var store smil på de to unge spilleres ansigter efter kampen:

- Det var eddermame fedt - og lidt af en overraskelse at komme på banen. Det var vildt, og endnu vildere med Bette Balkan på lægterne, det var jo som at spille på hjemmebane, lød det fra Balsby.

888ligaen, 6. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 22-29 (13-13)

Målscorere:
Marcus Dahlin 9
Lasse Pedersen 4
Henrik Tilsted 4 (1)
Erik Toft 3
Allan Toft Hansen 3
Kasper Lindgren 2
Lasse Justesen 1
Stefan Nielsen 1
Nicolaj Spanggaard 1
Nickolei Jensen 1

Stillinger undervejs: 2-0, 5-1, 8-6, 12-8, 13-9, 13-12, 13-16, 15-19, 18-20, 19-25, 21-25

Tilskuertal: 898

Udvisninger: Skanderborg Håndbold 5, Mors-Thy Håndbold 4

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - TTH Håndbold
Onsdag d. 11. oktober kl. 19.00 i Thy Hallerne

Køb billetter til kampen her: http://shop.morsthy.dk/