Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9919.JPG

Rekordernes SpinningEvent

Der er blevet slået mange rekorder i Mors-Thy Håndbold i denne sæson. Flest point nogensinde, højeste placering i historien og i tirsdags indsamlede vi et rekordstort beløb til SpinningEvent 2024.

De 14 seje ryttere og to dygtige instruktører trampede løs i pedalerne i en time og kørte i alt kr. 546.750,-. Derudover kommer indtægter fra salg af amerikansk lotteri og auktioner på Odendo, så alt i alt rammer vi magiske kr. 600.000,- på Mors-Thy SpinningEvent 2024.

- Det er gået, som vi håbet. Afviklingen gik godt, og vi har fået gode tilbagemeldinger på eventet, så vi er glade og tilfredse – specielt også med resultatet, som for første gang rundede kr. 600.000,-, siger HP Madsen, som har stået i spidsen for Mors-Thy SpinningEvent.

Forberedelserne til spinningeventet har været i gang i flere måneder, og Mors-Thy Håndbold er blevet taget godt imod hos alle sponsorer.

- Ja, det må man sige. Alle har været velvillige til at bidrage, og vores samarbejdspartnere omkring eventet har været fantastiske. Så vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle sponsorer, som har bidraget til de 14 ryttere og til vores salgskorps, som har været på landevejen for at sælge spinningssponsorater i stor stil.

- Tak til ryttere og instruktørerne, Julie og Patricia. Til Claus Hermann, som styrede eventet sikkert i land for 10. år i træk. Tak til Thyhallen for god service, til Hotel Thisted for formidabel forplejning og til Thisted Bryghus for altid gode drikkevarer. Og sidst, men ikke mindst, den allerstørste tak til vores frivillige kræfter, som gør, at alle vores idéer og projekter er mulige at føre ud i livet. Uden dem, ingen Mors-Thy Håndbold, lyder det fra HP Madsen.