Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6329.JPG

Rekordsæson

Endnu en sæson er gået – og sikke en! I dag er officielt den sidste dag i sæson 23/24, en sæson som på mange måder ryger i historiebøgerne i Mors-Thy Håndbold.

Vi har slået flere vilde rekorder gennem sæsonen. Både placeringen i grundspillet og det samlede pointantal er historisk. 5. pladsen i grundspillet er det højeste i Mors-Thy Håndbolds 17-årige historie, og det samme er 31 point. Indtil i år var 6. pladsen i grundspillet vores højeste placering, og den gamle pointrekord var 27 point.

Vores tilskuergennemsnit været på 1.472 pr. kamp med flest tilskuere - 2.033 mennesker - til den sidste slutspilskamp mod Ribe-Esbjerg HH i Sparekassen Thy Arena | Mors. Til sammenligning var sidste års gennemsnit 1.151, altså en stigning på 27 %. Læg dertil i alt 13 tv-kampe på TV2, TV2 Sport og TV2 Play, heraf 6 på hjemmebane med fuld eksponering.

Vi har også oplevet flot tilgang og stigning på sponsorområdet, ligesom der har været rekordstor tilslutning fra medlemmerne i Erhvervsklubben til spisning og netværk inden kampene på hjemmebanerne i Thyhallen og i Sparekassen Thy Arena | Mors.

Det har også været en sæson, hvor vores frivillige kræfter endnu en gang har leveret varen til fulde. Altid med smil på læben og klar til at give en hånd med, uanset om det er salg af lodsedler, opstilling af borde, servering, pakning af ølkasser eller alle de opgaver der er i forbindelse med afvikling af kampe - det er en fornøjelse.

Vi drømte alle om den semifinale, og vi er stolte af, at vi stod med muligheden helt ind til sidste spillerunde i slutspillet. Desværre manglede vi de sidste marginaler, men vi kan med rette se tilbage på en fremragende sæson med flot spil på banen og en harmonisk og fantastisk spillertrup og trænergruppe. Vi har nu den 18. ligasæson i træk i kikkerten, og den glæder vi os til!