DR7A7589.JPG

Remis mod Nordsjælland

En flot 5. plads og 21 point efter efterårets 18 kampe er facit efter dagens pointdeler mod Nordsjælland Håndbold i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor de blå er ubesejrede i efteråret.

Og jo, kigger man på tabellen, så skulle det måske nok have været to point i dag. Og Mors-Thy Håndbold havde mulighederne, særligt i første halvleg var de blå i teten, men et godt kæmpende Nordsjælland-hold bed fra sig, og efter 60 minutters håndbold endte sidste kamp inden jul med en remis.

Mors-Thy Håndbold fik en god indledning på kampen, hvor bl.a. Mads Svane startede stærkt med sit holds tre første scoringer. Et solidt forsvar og Rasmus Henriksen på stikkerne gjorde, at Nordsjælland Håndbold måtte slide hårdt for deres mål, mens hjemmeholdet fandt målet noget lettere. Efter tre i træk fra Marcus Midtgaard, tog Nordsjælland timeout ved 8-3 efter 13 minutter.

Efter 20 minutter var det Mors-Thy Håndbolds tur til at tage timeout, hvilket Nordsjælland udnyttede til at gå mere offensivt til værks forsvarsmæssigt. Det lykkedes gæsterne med, og de kunne reducere til 12-11 efter 26 minutter, inden Marcus Midtgaard bragte Mors-Thy Håndbold foran 13-11, Rasmus Henriksen sørgede for en strafferedning og pausestilling på 14-12.

Efter pausen gjorde Lasse P. det til 15-12, og det blev 17-14, inden Nordsjælland Håndbold igen fik reduceret til minus en. Det blev 23-19 med 17 minutter tilbage, og Mors-Thy Håndbold var også foran 27-24. Men det 51. til 55. minut blev dyrt med to udvisninger, et brændt straffekast og et par tekniske fejl, alt imens gæsterne stille og roligt hentede Mors-Thy’s føring og bragte sig foran 27-28. Kasper Lindgren udlignede til 28-28, Marcus Midtgaard satte sin 10. scoring ind til 29-28, og Victor Norlyk bragede bolden ind til 30-29, og med 10 sekunder igen blev Nordsjælland Håndbold tildelt et mystisk straffekast, som blev udnyttet til kampens resultat 30-30.

Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 30-30 (14-12)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Nordsjælland 6

Stillinger undervejs: 2-0, 5-2, 8-3, 11-7, 12-11, 15-13, 17-16, 19-16, 19-18, 23-19, 23-21, 25-24, 27-24, 27-28

Tilskuertal: 1.470

Træningskamp: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold