Victor og Svane.JPG (2)
Nickolei Jensen.JPG

Ribe-Esbjerg HH på søndagsmenuen

Søndag eftermiddag spiller vi sæsonens første kamp i Thisted, og på modsatte banehalvdel i Thy Hallerne står sidste års semifinalister fra Ribe-Esbjerg HH - et rigtig godt hold ifølge Nickolei Jensen:

- Ribe-Esbjerg HH er vel et af de hold, som har oprustet allermest forud for denne sæson, og de er godt besat på de fleste pladser - Jacob Holm, Lukas Karlsson, Tim Winkler for blot at nævne et par stykker, som vi kender og hertil kommer et par ubekendte i Miha Zvizej og Yehia Elderaa, som øjensynligt har tilføjet god kvalitet til holdet.

Vi skal op på hesten igen efter de sidste to kampe, hvor vi egentligt har spillet godt, men hvor vi desværre ikke er kommet på tavlen. Vi skal have sammensat alle vores gode momenter fra kampene mod HC Midtjylland og Skjern Håndbold til én hel god kamp, så vi kan vinde.

Der er god stemning i truppen, og vi har haft ti dages pause siden sidste kamp, så folk er friske og klar til kampen mod Ribe-Esbjerg HH. Vi har stadig god tro på tingene, for selvom vi har tabt de seneste to kampe, så har vores spil har været ok, og det skal vi tage med videre. Uanset bliver det en svær kamp, og vi håber at der kommer masser af folk, som giver den gas på lægterne og hjælper os på vej, lyder det afslutningsvist fra Nickolei.

 

888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Søndag d. 24. september kl. 16.15 i Thy Hallerne

Billetter kan købes i indgangen og her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus med Jan K.

Vær opmærksom på, at Thisted FC spiller kl. 13.00 på Lerpytter Stadion, og at der derfor kan være pres på trafik og parkering ved Thy Hallerne.