Victor og Svane.JPG (2)
Tilsted_Rød.jpg

Ribe-Esbjerg HH på udebane

Onsdag aften står Mors-Thy Håndbold overfor Ribe-Esbjerg HH i Ribe Fritidscenter. I de to holds første indbyrdes opgør vandt Mors-Thy Håndbold en stensikker sejr på 22-16 i Thy Hallerne efter en fremragende anden halvleg med et godt disciplineret forsvar og Kasper Larsen i hopla.

Noget sværere har de blåklædte haft det på udebane mod REHH de seneste år, hvor statistikken ikke ligefrem peger i Mors-Thy Håndbolds retning: 4 sæsoner og 4 kampe spillet i Ribe Fritidscenter - alle er endt med nederlag.

MEN det skal der laves om på i morgen! Henrik Tilsted fortæller at spillet og resultaterne fra de seneste kampe har banket noget selvtillid ind i holdet og givet noget tro på tingene:

- Vi har spillet god håndbold i begge ender af banen de sidste kampe, og forhåbentligt kan vi fortsætte de gode takter og drille Ribe-Esbjerg HH i morgen. REHH har været svingende - de har endnu ikke fundet et stabilt bundniveau, men har til gengæld et højt topniveau, og så er det et hold med gode spillere bl.a. Lukas Karlsson og Morten Nyberg, som begge er kloge og gode til at fordele bolde, en godt skydende Aku Kreutzmann og Jacob Holm, som er god mand-til-mand - og så er det jo også et gensyn med Søren Haagen, som har stået en fin sæson dernede indtil videre.

- Vi skal fortsætte det gode spil både angrebs- og forsvarsmæssigt - kan vi det, så har vi bestemt muligheder for at overraske i Ribe-Esbjerg HH, lyder det fra Henrik Tilsted, som er tilbage efter en voldsom virusinfektion:

- Ja, det har været en hård omgang, men jeg er ved at være ved hægterne igen. Jeg træner med på næsten fuld skrue, og det bliver bedre og bedre for hver dag. Det var skønt at være på banen igen mod GOG efter at have siddet udenfor i to kampe, og jeg glæder mig til at spille mod Ribe-Esbjerg HH i morgen.

 

888ligaen, 15. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 14. december kl. 19.30
Ribe Fritidscenter
Simon Hansens Vej 8
6760 Ribe

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus.
Optakt fra Ribe-Esbjerg HH's hjemmeside: http://www.rehh.dk/mors-thy-skal-ikke-have-point-hos-os/

Billetter til kampen kan købes her: http://www.rehh.dk/index.php?option=com_webitall_events&eventid=102&lang=da&view=tickets