Victor og Svane.JPG (2)
Ronnie Nicolaisen_BLÅ.jpg

Ronnie: Historikken må ikke blive en sovepude

Fredag aften er vi på banen i Thy Hallerne for første gang i 2019. Det var i Thy Hallerne vi performede bedst i efteråret, fire sejre ud af fem mulige, hvis vi tæller Santander-kampen mod KIF Kolding med, blev det til - en helt hæderlig statistik. Kigger vi på statistikken mod fredagens modstander, SønderjyskE Herrer, ser den også fin ud. 10 opgør er det blevet til over de seneste fem år, hvoraf seks er vundet, to er endt uafgjort og to er tabt.

Startskuddet til point i efteråret var et uafgjort resultat mod Århus Håndbold, hvorpå en række på tre sejre fulgte. Mors-Thy Håndbolds Ronnie Nicolaisen håber på, at han og holdkammeraterne kan gentage den bedrift, da også forårets pointhøst startede mod Århus Håndbold - og indtil videre er den første sejr kommet i hus:

- Jeg håber, at vi kan ride videre på bølgen, som vi gjorde sidste gang. Vi glæder os til at spille i Thy Hallerne, hvor vi har haft nogle gode kampe i efteråret, og vi har tro på, at det kan lade sig gøre at lave et godt resultat, siger Ronnie og fortsætter:

- Selv om Mors-Thy Håndbold historisk set har haft et fint tag på SønderjyskE, så må det ikke blive en sovepude for os, og vi bliver nødt til at se på og forholde os til deres nuværende niveau, som er højt, for de har lige slået rækkens nr. 1, GOG Håndbold, lyder det fra Ronnie, som gjorde et godt indhop mod KIF Kolding:

-  Personligt nyder jeg alle kampene og er glad for at kunne bidrage på banen - og jeg vil gøre alt for at slutte godt af i Mors-Thy Håndbold. Og jeg garanterer, at vi alle vil gøre alt for at hente to point og dermed sikre os definitivt fra direkte nedrykning og glæder os til at spille foran Bette Balkan.


Herre Håndbold Ligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer
Fredag d. 8. marts 2019 kl. 19.30 i Thy Hallerne
Dommere:  Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth