Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6850.JPG

Rughave før Aalborg: - Vi går til kampen med stor optimisme

Lørdag aften skal Mors-Thy Håndbold forsøge at følge op på det flotte uafgjorte resultat mod GOG i søndags. Turen går turen nordpå, hvor rækkens nummer 1, Aalborg Håndbold tager imod i en imponerende kulisse med 5.000 tilskuere, hvoraf 400 er rejst fra Mors og Thy på Bette Balkans fantur.

Aalborg Håndbold har været suveræne i Herreligaen i denne sæson. Kun ét sølle point har de sat til, og det var så sent som i sidste spillerunde mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Mors-Thy Håndbold målvogter, Svend Rughave, ser frem til kampen.

- Vi går til kampen med stor optimisme. Lige efter kampen mod GOG var vi lidt skuffede over, at vi ikke fik begge point, men ser vi på det nu, så var det en stor præstation, hvor vi spillede rigtigt godt især offensivt. Så det skal vi selvfølgelig tage med videre, og så har vi brugt ugen på at justere lidt til i forhold til defensiven. Ligesom GOG har Aalborg Håndbold en masse gode skytter, og det blev vi ramt på mod GOG, så det har vi brugt ugen på, og det ser ganske fint ud, synes jeg, Siger Mors-Thy Håndbolds nummer 30. 

- Vi er godt klar over, at Aalborg Håndbold er et rigtigt stærkt hold, og de har mange spillere, en god bredde og en stærk hjemmebane. Så hvis vi skal have en chance, skal vi op og levere en holdpræstation, hvor alle præsterer på top, for ellers kan det blive svært. Men jeg tror også, at hvis vi tør at søge muligheden og byde dem op til dans, og vi har 400 fans fra Mors og Thy i ryggen, at vi har muligheder for at drille dem, siger Svend Rughave.

Herreligaen, 15. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 2. december 2023 kl. 18.00 i Gigantium
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Billetsalg: https://shop.aalborghaandbold.dk/kampe/aah-mth_23-24

Kampen kan ses på TV2 Play og kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app og i film og billeder på Mors-Thy Håndbolds Instagram.

Svend Rughave er personligt sponseret af MTH Biler