Victor og Svane.JPG (2)
DSC_8571.JPG

Rughave inden GOG: - Vi skal forsøge at stoppe deres målfest

I går lukkede han skodderne i målet på 2. division, og i morgen venter en mulig Mors-Thy Håndbold-ligadebut for Svend Rughave. Den 21-årige keeper blev knæopereret kort inden opstarten i juli måned, og siden da har han sammen med den fysiske stab knoklet for at komme tilbage.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme til at spille igen. Jeg har været ude en længere periode, og det har ikke været lige sjovt hele tiden, men jeg synes faktisk, at hele forløbet været meget gnidningsfrit både i forhold til selve genoptræningen og i forhold til den mentale del, så det er dejligt. Nu er jeg klar til at komme ind og give den gas, og jeg glæder mig til forhåbentligt at få debut for Mors-Thy Håndbold på lørdag.

Mors-Thy Håndbold møder GOG, hvor Svend Rughave fik ligadebut som 17-årig i 2018.

- Det bliver en svær kamp, det er det altid, når man spiller mod GOG. De laver ufatteligt mange mål, så vi skal sammen prøve at få løst den defensive del og få stoppet deres målfest. Og så giver det jo sig selv, at hvis de scorer mange mål, så er vi nødt til at gøre det samme. Vi tror på det og skal forsøge at udnytte, at de har et stramt kampprogram grundet Champions League, og så kan der også være noget i at møde Paris Saint-Germain den ene dag og Mors-Thy Håndbold den næste, lyder det fra Svend Rughave.

HTH Herreligaen, 15. runde: GOG - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 26. november 2022 kl. 14.00 i Phønix Tag Arena   
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Martin Lykke
Mentor: Jørn Møller Nielsen

Billetsalg på GOG (eventii.dk)
Kampen kan følges via livestream i Tophåndbold app’en.

Svend Rughave er personligt sponseret af MTH Biler