Victor og Svane.JPG (2)
Svend Rughave (2).JPG

Rughave: - Vi tror på det til sidste fløjt

Mors-Thy Håndbold var helt utroligt tæt på begge point i torsdagens opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, og efter kampen var det både skuffelse og stolthed, der fyldte cheftræner Niels Agesen.

- Jeg kan ikke mindes arenaen så voldsom den tid, jeg har været her, og heller ikke at publikum har været så meget på. Jeg synes, at de bærer os, da vi løber tør for ammunition, og det bliver lidt simpelt og lidt hakkende hen mod slutningen af 2. halvleg, det var vildt.

Og så er jeg stolt af drengene - der er jo ikke en, der kommer ind og ikke sætter et aftryk på kampen. Dem, der starter og spiller meget, og dem, der kommer ind og leverer flotte indhop i løbet af kampen. Alle bidrager, og det gør mig stolt. Jeg er glad for, at vi er skuffede over ikke at få to point, for så har vi gjort noget rigtigt hele vejen indtil nu, og hvis vi bevarer den ærgerrighed omkring hele tiden at ville gøre det bedre, så er vi på rette vej, lyder det fra Niels Agesen.

Svend Rughave viste høj klasse, da han afløste Rasmus Henriksen i målet efter 25 minutters spil. Tre store redninger diskede den store målmand op med.

- Det var fedt at spille sådan en kamp med så mange mennesker i hallen og dejligt at kunne bidrage. Jeg synes, at vi får maksimalt ud af, at vi er to gode målmænd, der gerne vil bidrage. Jeg har nogle gode redninger, og H kommer ind igen til sidst og har en vigtig redning til sidst, så på den måde er det dejligt, at vi begge kan bidrage.

Langt hen i kampen er det jo os, der fører og har kontrol på kampen. Det bliver tæt til sidst, og vi er lidt skuffede over, at vi ikke tager begge point. Men at vi er skuffede over kun at få et point mod Bjerringbro-Silkeborg, siger lidt om, hvor vi er som trup, og hvor meget vi tror på hinanden og på tingene. Så jeg tænker, at om et par dage, er vi glade for det her point, siger Svend Rughave og fortsætter:

- Det er klart, at med den opbakning vi får og med den sæsonstart, som vi har fået, det giver noget tro på tingene, også når det ikke lige kører. Vi havde også små dårlige perioder i kampene mod Fredericia HK og Nordsjælland, som vi kom tilbage fra, og det gør vi også mod et så stærkt mandskab som BSH og har endda en chance til sidst. Det siger noget om, hvad vi har opbygget af mental styrke, og at vi tror på det til sidste fløjt, lyder det fra Svend Rughave.

Billetsalget til de kommende to hjemmekampe mod Skjern Håndbold tirsdag d. 10. oktober og TTH Holstebro lørdag d. 14. oktober er startet på  https://shop.morsthy.dk/