Victor og Svane.JPG (2)
RundensHold.png

Rundens Hold

Divisionsforeningen kårer Rundens Hold på baggrund af statistik (MEP) efter hver spillerunde i 888ligaen. MEP (Most Effective Player) er et redskab, der kort og godt giver overblik over, hvor effektiv den enkelte spiller er i den enkelte kamp. 

Spillerne vurderes ud fra et pointsystem med følgende parametre: Mål, assists, tilkæmpede og forårsagede straffekast, bolderobringer, fejlafleveringer, tabte bolde, regelbrud, 2 minutters udvisninger og rødt kort - som altså tælles sammen til en samlet MEP. Spillerne med den højeste MEP på hver position udgør Rundens Hold.

Henrik Tilsted og Marcus Dahlin gjorde med hh. 8 og 9 kasser i kampen mod KIF deres til, at Mors-Thy håndbold kunne tage et point med hjem fra Kolding.

Tilsted var 100 % - altså 8 mål på 8 forsøg, hvor Dahlin brugte 17 forsøg til sine ni mål - og her udover havde to assists i løbet af kampen. Begge spillere er på Rundens Hold efter 17. spillerunde, hvilket er 3. gang for Dahlins vedkommende, og det er første gang i denne sæson, at Tilsted er rundens bedste på venstre fløj.

De resterende spillere på Rundens Hold i 17. spillerunde:
Målmand: Mikael Aggefors, Aalborg Håndbold
Venstre back: Markus Olsson, Skjern Håndbold
Playmaker: Kristian Stoklund, TM Tønder,
Højre fløj: Rasmus Nielsen, Ribe-Esbjerg HH
Stregspiller: Bjarte Myrhol, Skjern Håndbold