Victor og Svane.JPG (2)
DCW_5275-1.jpg

S L U T S P I L

Sejr på 25-21 over Århus Håndbold

Mors-Thy Håndbold spillede sig her til aften i slutspillet med en forrygende sejr over Århus Håndbold i en prop- og stemningsfyldt Thy Hal. Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor hjemmeholdet skilte Århus Håndbold ad i atomer med en sikker sidste skanse i form af Kasper Larsen, som præsterede en redningsprocent på hele 62 efter de første 30 minutter. Larsen stod bag et veloplagt forsvar - generelt var Mors-Thy’erne klar fra start, bl.a. Christoffer Cichosz var skarp med 3 mål indenfor de første 10 minutter:

- Det her er ganske enkelt ubeskriveligt. Det er en kæmpepræstation, hvor vi i de første 20 minutter viser al den energi, lyst og vilje, som vi har snakket om, og det var nok til at vinde kampen. Jeg synes, at vi overmatcher dem på indstilling og vilje - vi kom med 120 og var ekstremt klar og blæste dem ud af banen fra start, hvilket blev afgørende.

Samtidig var det her den fedeste kamp jeg nogensinde har spillet i Thy Hallen - er du sindssyg, der var smæk på, og vi nød virkelig at spille kampen, lød det fra en glad Cichosz efter kampen.

Assistenttræner Jonas Degnbol var et stort smil efter kampen:
- Det er en fantastisk forløsning for holdet og megafortjent! Det var SÅ fedt at se hvordan drengene spiller i første halvleg, hvor kampen jo bliver afgjort - Århus Håndbold bliver jo blæst ud af banen. Vi står virkelig sammen med Bette Balkan og viser Århus, hvem der bestemmer her, og jeg synes at der var klasseforskel - og så er vi sikret slutspillet 1 runde før grundspillet er færdigt - det er stort!

Første halvleg er præget af godt forsvarsspil, godt målmandsspil og en kontra som sidder lige i skabet. I anden halvleg spiller vi lidt med håndbremsen trukket, og det bliver knapt så kønt, men det var pga. kampens betydning - vi VILLE bare vinde den her kamp, forklarer Degnbol og fortsætter:

- Alle på holdet skal bare have kæmperos for den her indsats - og så dem der spiller knapt så meget, men som bakker 100 % op fra bænken, det er ligeså meget deres fortjeneste i dag. Og så Bette Balkan, jamen altså! Det var jo det vildeste i dag, de lagde et massivt pres på dommerne og på Århus Håndbold, og vi har jo en kæmpe hjemmebanefordel med den kulisse.

Nu glæder vi os til at møde nogle af de hold, som vi måske har fået en snitter af her i grundspillet, Nu kan vi spille 100 % frit og der er intet pres på os, så vi ser frem mod nogle fede kampe i slutspillet, lyder det afslutningsvist fra Degnbol.

Tusind tak til alle fremmødte tilskuere, som var med til at danne en fantastisk kulisse i Thy Hallen i aften. Vi glæder os til at se jer allesammen igen i slutspillet!

888ligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 25-21 (15-6)

Målscorere:
Nickolei Jensen 7
Christoffer Cichosz 6
Marcus Dahlin 3
Nicolai Sommer 3
Stefan Nielsen 2
Allan Toft Hansen 2
Mads K. Andersen 1
Lasse Justesen 1


Tilskuertal: 1.246
Næste kamp:
TM Tønder - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 29. marts kl. 19.30 i Tønder Fritidscenter

Husk at Bette Balkan arrangerer bus til kampen - kontakt Søren tlf. 20 26 11 83 senest mandag 27. marts.