Victor og Svane.JPG (2)
Opstart.jpg

Så er vi i gang!

Efter nogle ugers sommerferie gik det i dag løs med sæsonens første træning i Mors-Thy Håndbold. Dagen startede med måling og vejning hos fysserne, inden cheftræner Søren Hansen fløjtede op til bip-test og to timers træning i en godt opvarmet hal. Herefter var der spisning og møde, og dagen sluttede af med et styrkepas i Fitness World.

Emil Bergholt er en af de nye spillere i truppen, og den første dag har været god - og hård:
- Det første kvarter var forfærdeligt, men derefter har det været en fed dag. Jeg synes, at vores hold ser godt ud, og der er nogle gode fyre på holdet, som har taget godt imod mig, så det har været nemt at komme til Mors-Thy Håndbold.

Emil er sammen med sin bror Viktor flyttet til Mors i en lejlighed midt i Nykøbings gågade, og også det har været en positiv oplevelse:
- Det er fint heroppe - stille og roligt, hvilket passer mig fint, lyder det fra Bergholt.

Ny anfører

Mors-Thy Håndbolds nyudnævnte anfører, Søren Nørgård, har ligeledes haft en hård første dag:
- Det har været hårdt, men det havde jeg nu også regnet med. Det er altid spændende at se drengene, gamle som nye, og vi har et godt hold med nogle nye gode typer, siger Søren Nørgård og fortsætter:

- Jeg har glædet mig til at komme i gang, og det er en stor ære for mig at gå ind til en ny sæson som anfører for Mors-Thy Håndbold. Klubbens værdier stemmer overens med mine, og jeg tror, at hvervet ligger godt til mig. Jeg tænker, at man skal være den, man er, og så tage den derfra - gå forrest, være der for de andre i truppen og bidrage med gejst, glæde og vildskab.

Træningen var den første i opstarten frem mod Mors-Thy Håndbolds første kamp i sæsonen. Det er 1/8-finalen mod Bjerringbro-Silkeborg søndag d. 25. august kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors.