Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.JPG

Så gælder det!

Torsdag aften står Mors-Thy Håndbold overfor den første gældende og meget vigtige kamp i Santander Cup, når vi møder Rækker Mølle Håndbold i turneringens 6. runde. Vinderen avancerer selvsagt til næste runde og er endnu et skridt tættere på Final4.

Modstanderen er Rækker Mølle
Rækker Mølle Håndbold sluttede som nr. 2 i 2. division i sæson 2019/20, og i Santander Cups 5. runde sendte de 1. divisionsholdet fra IK Skovbakken ud i mørket med en sejr på hele33-24 på hjemmebane i Rækker Mølle-Hallen. Mors-Thy Håndbold avancerede til 6. runde efter en sejr på 44-25 over Aalestrup IF tilbage i februar.

Noget på spil for første gang siden marts
For Mors-Thy Håndbold er der for første gang noget på spil, siden kampen mod Aalborg Håndbold d. 11. marts, og Frederik Tilsted & Co. ser da også frem til kampen.

- Vi glæder os! Endelig en kamp, der gælder noget. Det er 4-5 måneder siden, vi har prøvet det sidst, så det glæder vi os sindssygt meget til. Det har været en hård og god opstart, og det har været dejligt at komme tilbage og spille noget håndbold. Men nu kan vi mærke, at vi kommer lidt tættere på det, som det hele drejer sig om, og vi starter i morgen med en pokalkamp, så det bliver godt, siger Frederik Tilsted.

Vi er favoritter!
Frederik Tilsted erkender, at favoritværdigheden ligger hos Mors-Thy Håndbold, men det får ikke de blåklædte til at undervurdere Rækker Mølle:

- Så absolut ikke - vi undervurderer ingen. Vi ved godt, at vi er favoritter, men vi ved ikke helt, hvor vi står, for det er længe siden vi har spillet håndbold. Så for os handler det om at give den fuld gas, og så ser vi hvordan det kommer til at gå - forhåbentligt ender det med en sejr, lyder det fra Frederik Tilsted.

Santander Cup, 6. runde: Rækker Mølle Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 13. august 2020 kl. 20.00 i Rækker Mølle-Hallen
Dommere: Kasper Ragborg Olesen og Rune Godske Bachmann