Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 18_19.jpg

Så skal vi i gang igen!

De første point i 2019 er på spil, når Mors-Thy Håndbold drager til Holstebro fredag aften. Der er gået 42 dage siden sidste kamp, og tiden siden da er brugt på masser af hård træning, masser af timer i styrkelokalet, endnu flere på håndboldbanen og samtidigt et pusterum med træningslejren på Porto Santo.

TTH Holstebro indtager pt. 4. pladsen i Herre Håndbold Ligaen med 23 point efter de første 18 kampe. I den omvendte kamp på Mors i efteråret, spillede Mors-Thy Håndbold en god kamp og havde TTH’erne nede i sækken med en 6-målsføring efter 45 minutters spil, men vi formåede ikke at holde ved, og TTH Holstebro vandt med mindst mulig margin 29-30.

Søren Hansen:
- Vi har forsøgt at gøre os allermest kampklar til en hård og spædende periode, og vi glæder os til en forårssæson, hvor vi skal gå efter point hver eneste gang, vi er på banen. Vi har trænet hårdt i VM-pausen, den fysiske form er i top, og spilkonceptet er finpudset.

I TTH Holstebro venter der os en stærk modstander, som pt ligger nr. 4. De er det 3. mest scorende hold i Herre Ligaen, primært pga. af deres fantastiske kontraspil, så vi skal passe på deres dygtige fløje, som begge var på Efterårets Hold i ligaen. Derudover har den tidligere Mors-Thy-spiller, Jonas Porup, spillet en kæmpestor rolle i begge ender i efteråret - så det er et stærkt mandskab, der venter, og vi skal være ”Op å’ æ’ lakridser”, for at citere navnkundige Gunnar Bruhn Simonsen.

Det handler om, at vi skal være klar og have fuld fokus på de opgaver, som venter. Vi skal stå sammen som hold og som klub, som vi har gjort hidtil, og vi håber, at mange vil tage turen til Holstebro i morgen aften.

Herre Håndbold Ligaen, 19. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 1. februar 2019 kl. 19.00 i Gråkjær Arena
Dommere: Karina Christensen og Line Hesseldal Hansen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20190201
TTH Holstebro inviterer til
- Happy Hour i foyeren fra 17.30 til 18.30
- Hyldest af Michael Bruun (VM-guld)
- Månedens TTH profil
- Dagens TTH fan
- Sækkeløb konkurrence mellem fangrupper

Som altid kan kampen følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth