Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Så tager vi hul på kvalifikationsspillet

Lørdag tager vi hul på kvalifikationsspillet mod Fredericia HK på udebane i thansen Arena. Vi har haft et godt tag på Fredericia HK siden deres tilbagevenden til ligaen i 2019 - Fire kampe, fire sejre er det blevet til.

Al spænding er suget ud af kvalifikationsspillet 20/21 efter Århus Håndbolds konkurs og fusion med Skanderborg Håndbold. De fire tilbageværende hold Ribe-Esbjerg HH, Fredericia HK, Lemvig-Thyborøn Håndbold og os selv er sikret en ny sæson i landets bedste række, og i stedet er der nu den ærefulde førsteplads og kr. 75.000,- at spille om.

Lindgren er tilbage
Kasper Lindgren er tilbage på holdkortet efter to spilledages karantæne, og står det til Mors-Thy Håndbolds forsvarsdirigent, så fortsætter vi den gode stime mod Fredericia HK i lørdagens kamp:

- Der venter et hold, der ligesom os har haft nogle op- og nedture igennem sæsonen, og som også har været uden nogle af deres bærende spillere. Men jeg synes, at de har fundet frem til noget spil, som matcher godt til de spillere, de har. Og så spiller de bare med fuld power - lidt ligesom vi selv gør.  Så der venter både et fysisk tryk og et spillemæssigt tryk, som vi forhåbentligt kan stå imod, som vi gjorde sidst, da vi vandt hjemme i arenaen, siger Kasper Lindgren.

Stor motivation
På trods af kvalifikationsspillets ændring efter, at Skanderborg Århus Håndbold er blevet en realitet - og dermed en stor ændring af kampenes betydning, så er det ifølge Lindgren et topmotiveret Mors-Thy-hold, der går på banen:

- Personligt er jeg meget motiveret, og jeg føler, at holdets motivation er stor for de her kampe. Vi vil rigtigt gerne vise, at vi er det bedste hold i puljen, og at vi gerne ville have været i slutspillet, og så vil vi gerne sende et signal om, at det var en fejl, at vi ikke kom med blandt de otte bedste, slutter Kasper Lindgren.

HTH Herreligaen, kvalifikation 1. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 10. april 2021 kl. 14.00 i thansen Arena  
Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Fredericia HK livestreamer kampen fra deres facebookside, og derudover kan kampen følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Kasper Lindgren er personligt sponseret af NIC Denmark