Victor og Svane.JPG (2)
Træning.jpg

Sæson 18/19 skudt i gang

Så er vi i gang igen!

I dag tog Mors-Thy Håndbold hul på sæson 18/19, da cheftræner Søren Hansen kaldte en flok spændte spillere til samling i Sparekassen Thy Arena | Mors. Der var løb, styrke, mad, møde og slutteligt haltræning på programmet. Efter udlevering af tøj, satte truppens to ældste, Stefan Nielsen og Søren P. tempoet på løbebanen ved Morsø Gymnasium, efterfulgt af et samlet styrkepas i Fitness World.

Frokosten blev indtaget i arenaens VIP-lokale, hvor cheftræneren fortalte om den kommende sæson, og hvor også nogle vigtige ansvarsområder blev uddelt. Således er Dahlin, Sommer og Lindgren formænd for bødekassen, Mads Andersen er musikansvarlig, Lasse P. vaskeansvarlig, Spanggaard dukseansvarlig med Stefan som suppleant, Søren P. og Ronnie mad-ansvarlige og sidst, men ikke mindst: Den allervigtigste opgave af alle: Kaffe-ansvarlig: Ronnie.

Med det på plads kunne truppen gå på halgulvet til sæsonens første håndboldtræning, der som vanligt blev overværet af nogle af de trofaste Mors-Thy-tilhængere.

For cheftræner Søren Hansen var det dejligt at være tilbage - ikke mindst i forhold til opstarten sidste år, hvor alt var nyt:
”Det var godt at møde drengene og komme i gang igen. Jeg har glædet mig, for den første træningsuge er altid spændende mht. hvor drengene står, passer truppen sammen mm. For mit vedkommende er der mere ro på, fordi jeg kender det hele heroppe, og jeg ved hvem folk er - det giver mig ro og tryghed.

Det spillede i dag, synes jeg. Der var styr på tingene, da drengene mødte ind, og der var god stemning hele vejen rundt. Spillerne er mødt ind i god fysisk og mental form, og både vores løbe-, styrke- og træningspas gik godt, så det var positivt og en rigtig dejlig første træning.”

Træningen i dag var den første i en lang opstartsperiode med løb, styrke og masser af haltræning krydret med træningskampe, træningslejr og alternativ træning undervejs. Første træningskamp spilles allerede på torsdag d. 26. juli i Skanderborg, og resten af træningskampene, kan du se her: http://morsthy.dk/nyheder/nyhedsoversigt/opstartsprogram