Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2805.jpg (1)

Sæsonens første træningskamp

I aften spiller Mors-Thy Håndbold den første træningskamp i sæson 17/18. Modstanderen hedder TTH Holstebro, og er som bekendt cheftræner Søren Hansens tidligere klub, hvor han har ageret både som spiller og som assistenttræner for klubbens herre - og damehold.

Aftenens kamp er dermed også Sørens første ved roret i Mors-Thy Håndbold, og det er en spændt cheftræner, der ser frem mod aftenens kamp og modstander:

- Det bliver selvfølgelig specielt at møde TTH Holstebro. Når man er et sted igennem 10 år, så knytter man en masse bånd, og jeg glæder mig til at møde min tidligere klub - og så glæder jeg mig til at få et godt hold på besøg i Sparekassen Thy Arena | Mors, et hold som skal udfordre os.

Jeg forventer, at vi leverer en god kamp og får prøvet nogle forskellige opstillinger og konstellationer af, så Heino og jeg kan få svar på en masse spørgsmål. Jeg håber, at vi er skarpe på vores aftaler i begge ender, og er spændt på at se forsvars-delen, hvor vi jo har været uden både Asbjørn og Mads, men hvor nogle andre har budt godt ind. Og så er der spilletid til alle.

Kampen er en del af Mors-Thy Håndbolds 10 års Jubilæum, som markeres med denne kamp og efterfølgende præsentation af spillertruppen samt kaffe og kagebord for alle med billet - og ifølge Søren er det en flot 10-årig, der fejres i aften:

- Jeg synes bestemt, at det er en fødselsdag, der er værd at fejre. 10 år hvoraf samtlige har været i ligaen, det er flot for Mors-Thy Håndbold. ”Barnet” er ved at blive voksen, og vi står stærkt med et godt fundament og masser af gode kræfter i og omkring klubben.

Jubilæumskamp:
Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Torsdag d. 3. august kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Efter kampen præsenteres spillertruppen for den kommende sæson.
Entré: kr. 50,- for alle. Billetter kan købes på http://shop.morsthy.dk/kampe/Jubi-MTH-TTH eller i indgangen. Billetpris er inkl. Kaffe og kagebord. Sodavand, øl og vand kan købes.